У центрі Києва співробітник посольства США припаркував позашляховик в кущах.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

""Чим гірше - тим краще", - сказав співробітник американського посольства і запаркувався серед Воздвиженки, йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На фотографіях видно, що позашляховик марки Toyota передніми колесами наїхав на кущі, які ростуть на клумбі вздовж тротуару.

Нагадаємо, у Дніпрі ніч 23 24 січня через надмірну кількість снігу на проспекті Богдана Хмельницького обвалився навіс на стоянці поруч з будинком №103. Там знаходиться платна парковка, що тієї ночі битком заставлена автомобілями.

За попередньою інформацією, листи профнастилу не витримали під вагою снігу і дах обвалився прямо на припарковані під ним машини. Відомо, що постраждалих в результаті події немає, однак автомобілі, які перебували під навісом, отримали пошкодження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Києві посеред дороги загорівся легковий автомобіль. Як виявилося, це було таксі "Ухил".

Про вогняному ДТП повідомив у Facebook dtp.kiev.ua. Згідно з повідомленням, дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Артема. В результаті раптового спалаху згорів автомобіль "Фольксваген" таксі UKLON.

А 25 січня, у Києві водій Subaru Forester помер прямо за кермом, авто влетіло в стіну будинку. Трагедія сталася на Чоколівському бульварі.

Наголошується, що водій їхав по провулку, йому стало погано. У результаті авто врізалося в стіну будинку. Жінка, яка стала свідком ДТП, викликала поліцію – вони прибули разом зі "швидкої".

Коли поліцейські розбили скло на задніх дверях і витягли чоловіка на вулицю, то виявилося, що він вже помер.

Також Знай.uа писав, що Києві на проспекті Тичини в суботу, 26 січня, таксі Über протаранило маршрутку "Богдан".

За словами таксиста, він їхав по проспекту у бік Дніпровської набережної з пасажиром. Під'їжджаючи до кінцевої точки, автомобіль занесло на дорозі і він врізався в припаркований на узбіччі мікроавтобус. Крім цього водій Hyundai зазначив, що проїжджа частина була нерасчищена.