Правоохоронці затримали зловмисника, якого підозрюють у вчиненні розбійного нападу та зґвалтуванні.

Про це повідомляють ЗМІ.

Силовики відзначають, що підозрюваний нібито напав на жінку, зґвалтував та заволодів її мобільним телефоном. Більше того у цей же дент він намагався повторно вчинити такіж дії, проте випадкові свідки завадили цьому.

Разом з тим варто відзначити, що нещодавно США сколихнув жахливий випадок. Американку, яка вже більше 10 років знаходиться в комі, невідомий зґвалтував прямо в медичному закладі, де її життя штучно підтримувалося апаратами. Підозрюваного затримала поліції, а в мережі з'явилися його фото.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Злочинцем виявився працівник американської клініки Hacienda Healthcare. Чоловіка звати Натан Сазерленд, йому 36 років. Йому оголосили підозру про сексуальне насильство по відношенню до пацієнтки, яка знаходиться у вегетативному стані.

Медики провели аналіз ДНК дитини, а також всіх чоловіків, які мали доступ до його матері. Результати аналізу показали, що батьком дитини є саме цей чоловік.

Жінка, яка перебуває в комі, народила малюка в кінці 2018 року, 29 грудня. Хлопчик повністю здоровий. Родичі пацієнтки вимагали розслідування цього інциденту.

Медики не здогадувалися ні про що до того, як не почули стони з палати пацієнтки. Тоді вони виявили, що жінка народжує.

Після цього випадку в лікарні посилили правила для співробітників: тепер чоловічий персонал може заходити в палати з пацієнтками тільки в супроводі колег-жінок. Крім того, в коридорах розмістили камери спостереження.

Крім того варто відзначити, що поліція затримала колишнього прем'єр-міністра Шотландії Алекса Салмонда за підозрою в сексуальних домаганнях.

Салмонду вже пред'являли звинувачення, незабаром він постане перед судом.

Екс-прем'єр-міністр заперечує звинувачення на свою адресу і називає їх смішними.

У той же час співробітники поліції Шотландії розслідує повідомлення двох жінок про домагання на їх адресу з боку колишнього лідера Шотландської національної партії.

Нагадаємо, у Києві спецназ покарав онлайн порностудію, жорстко взяли 13 дівчат.

Як повідомляв "Знай.ua", в Одесі зловили маніяка, який більше десяти років ґвалтував дівчат.

Також "Знай.ua" писав, що у популярному фастфуді дівчина стала жертвою ґвалтівників.

Новий закон про секс: чи побільшає за ґратами чоловіків і жінок за примус до сексу