На передодні Нового року в українських містах відбулися ряд кривавих злочинів.

Про вбивства, які відбулись в останні дні 2018 року і в саму новорічну ніч, повідомив перший заступник голови Національної Поліції В'ячеслав Аброськін. Підозрюваних у цих страшних вбивствах затримано.

Зокрема, в Нікополі Дніпропетровської області поліцейським знадобилось трохи менше доби для того, щоб затримати злочинця, який вчинив пограбування і вбивство 48-річної жінки. Ним виявився 50-річний місцевий житель. Життя жінки він оцінив в ноутбук і мобільний телефон.

Крім того, у Вінниці вбита ціла родина. Поліція затримала чоловіка за підозрою у вбивстві матері, дружини і двох дітей.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За попередньою інформацією, жертвами вбивці стали жінка 1953 року народження, її невістка 1987 року народження, дворічна дівчинка і семирічний хлопчик. Підозрюваним вважають близького родича. В даний час він затриманий слідчими поліції.

На Черкащині затримали чоловіка, який 27 грудня 2018 року вбив 52-річного жителя Київської області, працівника управління Державного рибного господарства Києва і Київської області. Щоб приховати свій злочин, він вивіз тіло вбитого в Черкаську область.

Нагадаємо, що у Києві зловмисник порізав поліцейського.
Невідомий чоловік вкрав товар з магазину. Це побачила охорона і передала інформацію поліцейським. На місце прибув наряд поліції охорони і наздогнав грабіжника. Коли правоохоронці затримували злочинця, він почав погрожувати пістолетом.

Поліцейські змогли вибити з рук чоловіка пістолет, але в момент затримання злочинець дістав ніж та наніс поранення поліцейському. Після скоєного зловмисник порізав собі руку. Поліцейського і затриманого госпіталізували в лікарню.

Як повідомляв портал Знай.ua, у передноворічний день у Вінниці сталось страшний злочин – вбито цілу сім'ю. Серед жертв – двоє малолітніх дітей.

Також Знай.ua писав, 27 грудня в Івано-Франківську жорстоко побили 71-річного голову Всеукраїнського братства ОУН-УПА - у постраждалого медики діагностували забій головного мозку, крововилив, перелом лицевих кісток черепа.