В Оболонському районі Києва за адресою проспект Степана Бандери, 11а чоловік виніс товар із магазину "Епіцентр". Грабіжника затримали співробітники поліції охорони.

Інцидент стався 30 грудня о 19:44. Про це Інформатору стало відомо на місці події.

Як розповіли очевидці, невідомий чоловік вкрав товар з магазину. Це побачила охорона і передала інформацію поліцейським. На місце прибув наряд поліції охорони і наздогнав грабіжника. Коли правоохоронці затримували злочинця, він почав погрожувати пістолетом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Поліцейські змогли вибити з рук чоловіка пістолет, але в момент затримання злочинець дістав ніж та наніс поранення поліцейському в ногу. Після скоєного зловмисник порізав собі руку. Поліцейському і затриманому знадобилася допомога медиків, їх госпіталізували в лікарню.

Також поліцейські встановили, що затриманий вже неодноразово мав проблеми з законом. На місце прибула слідчо-оперативна група задокументувала все, що сталося. Подробиці інциденту встановить слідство.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Дніпровській області співробітники поліції затримали студента коледжу, після чого обшукали його квартиру і були шоковані знайденими речами. Серед них - 9 гранат, 13 запалів, 18 тротилових шашок, підствольний гранатомет, автомат Калашникова і патрони до нього. Під час затримання у підлітка в рюкзаку виявили небезпечні гранати

Як повідомляв портал "Знай.uа": в рамках мінських домовленостей українським десантникам важливо опанувати принципово новий вид зброї. Для деяких десантників РПГ-7В – перша граната в житті, яку вони тримають у руках, тому поділитися якимись враженнями вони поки ще не можуть. Так само, як і не знають, що з усім цим робити, у зв'язку з повною відсутністю досвіду поводження. Для досвідчених бійців гранатомет – вірний і надійний товариш, якщо це слово доречно для гранати, яку постійно намагаються вбити їх самих.

Також "Знай.uа" писав, що у місті Павлоград чоловік кинув гранату в одне з банківських відділень. У поліції зазначили, що, на щастя, у момент вибуху ніхто не постраждав, проте були пошкоджені вітрини. 38-річного підозрюваного затримали. Правоохоронці порушили кримінальне провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю та вибухівкою і хуліганства. Сам затриманий заявив, що просто хотів розважитися.