ПриватБанк продовжує впроваджувати нові технології і активно розвиватися. Так, у другому кварталі 2019 року фінустанова буде випускати картки китайської платіжної системи UnionPay, розповідає видання Хвиля.net.

Таку заяву зробив голова правління Приватбанку Петро Крумханзл.

«Ми чекали, поки вони (UnionPay – ред.) отримають ліцензію регулятора. Вони її отримали в кінці минулого року. І зараз ми в процесі налагодження еквайрингу і видачі карт під стандарти UnionPay. Ми плануємо у другому кварталі цього року вийти з таким продуктом на ринок», – зазначив Крумханзл.

Нагадаємо, в листопаді 2018 року Національний банк України погодив умови і порядок діяльності UnionPay International в Україні. Ця китайська міжнародна платіжна система є найбільшою в світі по кількості емітованих платіжних карт.

У "Приватбанку" вважають, що у Union Pay є шанси поборотися за український ринок.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Та навіть незважаючи на великий охоплення ринку платіжними системами Visa і MasterCard, карти UnionPay теж буде попит.

Картами китайської системи можна буде оплачувати покупки в українських магазинах, так і використовувати їх під час поїздок у країни Азії, де не працюють багато європейські карти.

«ПриватБанк» також буде інвестувати в розробку еквайрингу для UnionPay, але при цьому «прямі витрати банку будуть невеликі».

Нагадаємо, раніше ПриватБанк жорстко потролив клієнта, відповівши йому в стилі фільму «Страх і ненависть в Лас-Вегасі».

Користувач запитав у банку в Twitter, чи є які-небудь купюри крім 200 гривень".

Креативний відповідь не змусила себе довго чекати.

У нас із собою було два мішки двохсоток, ящик п'ятихаток і гора сотенних купюр… Єдине, що мене турбувало - це полтосы. У світі немає нікого більш безпорадного, безвідповідального і аморальним, ніж чоловік, який отримав зарплату полтосами, - відповів банк, копіюючи мова героїв фільму "Страх і ненависть в Лас-Вегасі".

Нагадаємо, ПриватБанк "продався" китайцям

Про це стало відомо із заяви прес-служби фінансової установи.

У повідомленні говориться, що Приватбанк буде випускати картки китайської платіжної системи UnionPay.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", ПриватБанк оскандалився з Приват24