ПриватБанк відповів на скаргу клієнта в стилі фільму "Страх і ненависть в Лас-Вегасі".

Користувач запитав у банку в Twitter, чи є які-небудь купюри крім 200 гривень".

Креативний відповідь не змусила себе довго чекати.

У нас із собою було два мішки двохсоток, ящик п'ятихаток і гора сотенних купюр… Єдине, що мене турбувало - це полтосы. У світі немає нікого більш безпорадного, безвідповідального і аморальним, ніж чоловік, який отримав зарплату полтосами, - відповів банк, копіюючи мова героїв фільму "Страх і ненависть в Лас-Вегасі".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В оригіналі цитата звучала наступним чином:

"У нас було 2 пакета трави, 75 таблеток мескаліну, 5 упаковок кислоти, пів сільнички кокаїну і ціле безліч транквілізаторів всіх сортів і забарвлень, депресанти, а також текіла, ром, ящик пива, пінта чистого ефіру і 2 дюжини ампул амилнитрита. Не те щоб це був необхідний запас для поїздки, але якщо почав збирати дурь, стає важко зупинитися. Єдине, що викликало у мене побоювання - це ефір. Ніщо у світі не буває більш безпорадним, безвідповідальним і порочним, ніж ефірні зомбі. Я знав, що рано чи пізно ми перейдемо і на цю погань"

Нагадаємо, ПриватБанк "продався" китайцям

Про це стало відомо із заяви прес-служби фінансової установи.

У повідомленні говориться, що Приватбанк буде випускати картки китайської платіжної системи UnionPa.

Зараз в банку налагоджують обслуговування таких карток, а їх почнуть випускати в квітні-червні цього року. В Приватбанку впевнені, що такі карти буде попит незважаючи на популярність Visa і MasterCard.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" ПриватБанк оскандалився з Приват24

З серпня 2018 року держбанк ПриватБанк використовує програмне забезпечення Corezoid незаконно. Про це заявив сам творець платформи Corezoid Олександра Вітязя. Також він заявив, що банк користується піратськими версіями не тільки його розробок.

Також Знай.ua" писав про те, що Головний офіс Приватбанку перевезуть до Києва, а заплатять за це українці