З початку року статки олігарха Ріната Ахметова зросли на 830 млн доларів та станом на 1 лютого становлять 6,04 млрд доларів.

Рінат Ахметов
Рінат Ахметов

Про це свідчать дані Bloomberg Billionaires Index, пишуть ЗМІ.

Донецький бізнесмен піднявся на 263 сходинку рейтингу найбагатших людей світу. Він як і раніше залишається єдиним українцем у рейтингу.

Рінат Ахметов
Рінат Ахметов

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Найбагатшою людиною залишається голова Amazon та Blue Origin Джефф Безос - його статки перевищують 140 мільярдів доларів.

На другому місці Біл Гейтс - 95,8 млрд доларів, третю сходинку посідає Уорен Бафет зі статками у 84,9 млрд доларів, на четвертому місці французький бізнесмен, президент групи компаній Louis Vuitton Бернар Арно (76,6 млрд доларів). Замикає ТОП-5 засновник Facebook Марк Цукерберг, його статки оцінюються у 65,6 млрд доларів.

Нагадаємо, п'ять років поспіль чинний гарант Петро Порошенко проводить в Адміністрації президента офіційні прийоми, стратегічні наради та робочі зустрічі.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Втім, окрім цього до нього приїздять відомі бізнесмени та олігархи.

За даними проекту "Схеми", практично неможливо дістати на запит або знайти на офіційному сайті, хоча інформація про відвідувачів повинна міститися спеціальному журналі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидати у президенти України вирішили не гаяти часу і запустили інформаційну кампанію задовго до виборів, особливо активно – на телебаченні.

вибори в Україні
вибори в Україні

На це вони не шкодують ніяких грошей, суми у прайсах просто вражають.

За даними Громадського Руху "Чесно", політики здатні витратити десятки й навіть сотні тисяч гривень лише за одну хвилину політичної реклами на рейтингових національних телеканалах – такі розцінки українські медіа сформували напередодні президентських виборів.

Також Знай.ua писав про те, що колишній глава виборчого штабу Дональда Трампа Пол Манафорт передавав соціологічні дані, які пов'язані з виборами президента США, українським олігархам Сергію Льовочкіну та Ринату Ахметову.