В суботу і неділю, 2-3 лютого в Україні очікується малохмарна погода без опадів. Синоптики повідомили, що за всій території країни буде плюсова температура.

Цю інформацію повідомили в п'ятницю, 1 лютого, в Укргідрометцентрі.

У суботу, 2 лютого, на заході та півдні України вдень буде до 8-9 градусів тепла. На решті території переважно 2-4 градуси вище нуля. Вдень близько 0 і лише на сході заморозки до -5.

У Києві в суботу опадів не буде. Температура вдень до +5, а вночі до 1-3 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки” Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще

В неділю, 3 лютого, в Україні буде ще тепліше. На заході та півдні країни стовпчик термометра підніметься до 10-11 градусів. На півночі до 4 тепла, а в центрі до 5. Вночі в більшості регіонів також стане тепліше – до +3. Заморозки збережуться лише на сході -3 -5.

У Києві опадів не очікується в неділю. Вдень +3 +5, вночі 1-3 тепла.

Нагадаємо, що стало відомо, чи надовго снігопади затримаються в Україні та яка погода очікується в останній місяць зими. Так, заступник начальника відділу метеопрогнозів українського Гідрометцентру Наталія Голеня повідомила, що найближчим часом стихія перестане бушувати.

"Рясні снігопади і хуртовини очікуються ще й 24 січня в Сумській, Полтавській, Харківській і Луганській областях, а на решті території країни вже буде спокійно. Правда, зовсім без опадів не обійдеться. Вони будуть невеликими, в вигляді снігу, мокрого снігу, а місцями і дощу.

Крім того, очікується покращення температурного режиму. У північних і західних областях морози ослабнуть, в центральних і східних областях буде близько нуля, а на півдні країни температура повітря місцями підніметься до +7. Так що найближчим часом в Україну прийде відлига", - уточнила синоптик.

Як повідомляв портал Знай.uа, народний синоптик Леонід Горбань заявив, що в Україні з 5 лютого очікується різке зниження температури аж до -30.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні в найближчі дні очікується істотне похолодання - місцями мороз може досягати 20 градусів. Така погода, за словами синоптиків, протримається до кінця січня.