У співробітників державного банку "ПриватБанк" не позичати креативності. Так, для відповіді клієнтам вони використовують весь політ фантазії. Багатьох користувачів мережі здивувала оригінальність таких текстів.

В Twitter у працівників банку запитали, чи є у банку "якісь купюри окрім 200 гривень".

Варто зазначити, що відповідь вийшла вельми нестандартною як для консервативної фінустанови.

"У нас із собою було два мішки двохсоток, ящик п'ятихаток і гора сотенних купюр… Єдине, що мене турбувало — це полтоси. У світі немає нікого більш безпорадного, безвідповідального і аморального, ніж людина, яка отримала зарплату полтосами", - відповіли представники банку, перефразувавши героїв популярного кіно.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Приватбанк
Приватбанк

Варто нагадати, що державний банк "ПриватБанк" частенько потрапляє в неприємні ситуації, в результаті чого довіра до нього українців стрімко падає. На цей раз установу знову підняли на сміх через виявленої клієнтом подвійної оплати послуг в Google Play через фінансовий онлайн-додаток "Приват24".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в кінці минулого року Лондонський міжнародний арбітражний суд виніс так зване "друге проміжне рішення в справі між НАК "Нафтогаз України" і кіпрськими акціонерами ПАТ "Укрнафта" Ігоря Коломойського. Згідно з рішенням суду, "Нафтогаз" повинен виплатити "кіпріотам", як компенсацію 2,712 млн фунтів стерлінгів, що за поточним курсом становить 97 млн грн.

Навесні минулого року Лондонський міжнародний суд прийняв так зване "перше проміжне рішення, яке частково скасовувало акціонернe угоду, підписану у 2010 р Нафтогазом і кіпрськими компаніями. Зокрема, було скасовано статтю 9 угоди в частині, що стосується обрання голови правління "Укрнафти" із запропонованих міноритаріями компаніями Коломойського кандидатів.

Нагадаємо, ПриватБанк отримав відгук року: х**ново і повільно.

Як повідомляв Знай.uа українці будуть по-новому платити за електрику: детальне роз'яснення схеми.

Знай.uа писав, ПриватБанк різко змінив ставки за кредитами, що торкнеться всіх.