Багатьох українців вже добряче розізлили дії "слуг народу" щодо політики по відношенню до автомобілів на європейській реєстрації. Однак тепер в Україні власникам євроблях є чому радіти, з'явилися приємні новини.

Так, в українському парламенті зареєстрували новий законопроект, який повинен внести змідни до підрозділу 5 розділу ХХ "Перехідні положення" Податкового кодексу України про продовження дії пільгового періоду оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів (№9522).

євробляхи
євробляхи

Відомо, що даний розділ передбачає продовження пільгового періоду розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації до 180 днів. Про це пишуть українські ЗМІ.

Депутати пропонують продовжити термін пільгового періоду застосування ставки акцизного податку (коефіцієнт 0,5) для митного оформлення автомобілів з іноземною реєстрацією з нинішніх 90 днів (термін закінчується 22 лютого) до 180 днів. Таким чином, щоб автовласники могли скористатися пільгою до 23 травня цього року.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

євробляхи
євробляхи

Варто нагадати, що власники автомобілів з єврономерами до середини лютого виїдуть на нові акції протестів. Після 10 лютого українці вирішили відновити протестні акції, новий грабіжницький закон, яким керуються при розмитненні авто, не дозволяє більшості водіям залишити собі придбану машину, адже вартість отримання українських номерів, просто космічна, навіть враховуючи пільгу на акциз 50%. А що вже говорити про повну вартість.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві почнуть працювати інспектора по парковці. Перші "доглядачі" вийшли на вулиці в середу, 1 лютого. Штрафувати автомобілістів поки ніхто не буде. Пробна робота інспекторів полягатиме в інформаційно-роз'яснювальній роботі, проте надалі ці службовці будуть уповноважені штрафувати киян за неправильну парковку.

Нагадаємо, українці масово позбуваються євроблях: країна перетворюється на кладовище.

Як повідомляв Знай.uа євробляхам кінець: куди подіти нерозмитнені авто і скільки можна отримати.

Знай.uа писав, українці продають "євробляхи" за копійки: вигідніше просто кинути.