Завдяки зусиллям окупантів у Криму колони давньогрецького Пантікапея в Керчі опинилися під загрозою. Так, з'явилася інформація, що історичний пам'ятник може обрушитися.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання "Крим.Реалії".

За інформацією журналістів, руїни давньогрецького Пантікапея знаходяться в центрі Керчі на вершині гори Мітрідат. Найвпізнаванішою завжди залишалася висока арка з колонами і різьбленим кам'яним портиком. Однак зараз вона опинилася під загрозою обвалення. Кам'яні колони сильно нахилилися їх підпирають лише кілька металевих балок.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ніхто і не сумнівався, але керівник Східно-Кримського історико-культурного заповідника Тетяна Умрихіна заявила, що стан об'єкта "не є критичним" і що співробітники заповідника перевіряють стан колон щодня.

Варто нагадати, що в окупованому Криму знову стався інцидент на "будівництві століття". На цей раз окупантів спіткала неприємність на автопідходах до Кримського мосту. На окупованому півострові і з боку російської Тамані обвалилися штучно створені насипи. Причиною стали сильні снігопади, які обрушилися на Крим. Про це інформує проросійське ЗМІ Керч.ФМ. Ресурс також опублікував відповідні фото та відео з місця події.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські рятувальники провели евакуацію українського моряка, який був на борту теплохода "Канопус" недалеко від Керченської протоки в Азовському морі. Наголошується, що другий механік судна, громадянин України, відчув себе погано і йому потрібна медична допомога. Під час інциденту корабель знаходився в районі 453 якірної стоянки в Азовському морі. Операція з евакуації нібито координується морським рятувальним центром на Тамані.

Нагадаємо, помийна яма для Путіна: блогер передбачив сумну долю Криму, люди звіріють від безвиході.

Як повідомляв Знай.uа творець "ДНР" став бомжем, вся Україна регоче до сліз.

Знай.uа писав, кримчани прозріли і клянуть Путіна: знищив півострів, гори ти в пеклі.