У найближчі дні в Україні спостерігатиметься ожеледиця, мокрий сніг і дощ. понеділок на більшій частині території України - туман.

4 лютого на більшій частині країни туман, видимість 200-500 м; на дорогах, крім півдня, місцями ожеледиця - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що в понеділок буде хмарно, але без істотних опадів.

На більшій частині території країни туман. На дорогах, крім півдня, місцями ожеледиця. Вітер південний з переходом на північно-західний, 5-10 м/сек.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Вдень 5 лютого в Карпатському регіоні, протягом 6 лютого у західних, північних та центральних областях мокрий сніг і дощ, на решті території вночі 5 лютого в Україні без істотних опадів.

На дорогах, крім півдня, місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/сек. Температура вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла; у південній частині вночі близько 0°, вдень 6-11°, в Криму до 15° тепла.

В кінці тижня, 7 - 8 лютого без істотних опадів. Температура вночі 0-6° морозу, вдень від 2° морозу до 4° тепла; в Криму вночі близько 0°, вдень 3-8° тепла.

Температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, у східних областях до 3° морозу; вдень 2-7° тепла, у південній частині 8-12° тепла.

У вівторок і середу, 5-6 лютого, хмарно з проясненнями.

В Києві 4 лютого хмарно. Без істотних опадів. Туман. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний з переходом на північно-західний, 5-10 м/сек. Температура вночі 1-3°, вдень 3-5° тепла.

На Київщині у понеділок хмарно. Без істотних опадів. Туман. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний з переходом на північно-західний, 5-10 м/сек. Температура вночі 0-4° тепла, вдень 2-7° тепла.

5-6 лютого в столиці хмарно з проясненнями.

5 лютого без істотних опадів, 6 лютого - мокрий сніг і дощ.

На дорогах місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/сек. Температура вночі 0-5° морозу, вдень 0-4° тепла.

У четвер і п'ятницю, 7 - 8 лютого без істотних опадів. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Нагадаємо Синоптики приголомшили українців прогнозом на тиждень: репетиція весни закінчилася

Зараз в Україні спостерігається незвичайне для цієї пори року потепління. Однак синоптики предупреждают, що вже в середині наступного тижня в країну повернуться сніг і морози.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", потужна магнітна буря вдарить по українцях: метеозалежним назвали "чорну" дату

1 і 2 лютого будуть складними днями для метеозалежних людей, хоч і магнітні бурі обіцяють бути порівняно слабкими. А ось з 19 по 21 лютого очікується досить сильна магнітна буря, яку цілком можна відчути, навіть якщо ви не є метеозалежним.

Також "Знай.uа" писав про те, що погода на лютий: стихія зіпсує українцям настрій і здоров'я

Свій прогноз погоди в Україні на лютий повідомив Гідрометцентр. Як виявилося, останній місяць зими буде досить мінливий. Середня температура місяця буде від нуля до п'яти градусів морозу.