Жителі окупованого Донецька скаржаться на мінливість зимової погоди, відсутність комунального обслуговування міста та повний мараз місцевої "влади", яка занедбала колись процвітаюче місто буквально до невпізнання.

Про "наболіле" донеччани масово пишуть у мережі.

"Комунальники взагалі у нас не працюють. Стан доріг бажає кращого. Вчасно дороги не посипають", – скаржиться жителька Донецька.

Інші містяни розповідають про погано розчищені дороги і тротуари поміж будинками у спальних районах. Водночас дехто переконаний, що у містах області ситуація ще гірша, ніж у Донецьку.​

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Каток в городе!

Geplaatst door Типичный Донецк op Maandag 28 januari 2019

Крім того, донеччани вказують на вкрай незадовільну роботу громадського транспорту під час розгулу зимової стихії.

"Трамваї ходять якось незрозуміло.Тролейбуси нормально. Трамваїв – немає. У зв’язку з чим – не можу сказати... Дуже погано ходять", - пишуть містяни.

Зимова погода стала вдалим приводом для чергового недолугого піару підконтрольних бойовикам медіа. Так звані "чиновники" від угруповання "ДНР", з пафосом відкрили тимчасові вуличні ковзанки посеред вулиць Донецька, Макіївки та Ясинуватої.

Денис Пушилін
Денис Пушилін

Тимчасові льодові майданчики відкривали урочисто: з промовами, кульками, оплесками і обов’язковими сюжетами на місцевих телеканалах. На, нібито, дитячих заходах, під пісні російського співака Олега Газманова на ковзани стало й "керівництво" окупаційної адміністрації Донецька, як-от, приміром, "мер" Олексій Кулемзін.

Головний меседж таких телесюжетів – подяка "начальнику" міста Денису Пушиліну. Той, нібито, почув про бажання ковзанки від хлопчика-"ентузіаста" у телефонному режимі. Щоправда, в історії з вуличними ковзанками було одне "але".

"Єдине, що може перешкодити роботі ковзанки – погодні умови", – йдеться в пафосних сюжетах про відкриття майданчиків.

"Тож під час чергової зміни погоди ковзанки, які відкривали з помпою – розтануть, а разом з ними – пафос, з яким їх відкривало псевдокерівництво окупованого Донецька", - іронізують у мережі.

Нагадаємо, у мережі висміяли свіжі фото з окупованого Донецька, де бойовики відкрили “каток” для юних хокеїстів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в окупованому Донецьку в Пролетарському районі невідомі провели підрив центральної залізобетонної опори залізничного мосту через об'їзну автомобільну дорогу Слов'янськ - Донецьк - Маріуполь.

Також Знай.ua писав про те, що у мережі сміються з незадоволення прихильників так званої "ДНР" з того, що на Новий рік за українським часом салют у Донецьку був гучнішим, ніж за московським.