Синоптики розповіли про погоду на лютий, після тимчасового потепління в Україні знову йдуть морози і снігопади. Про це повідомляє український синоптик Леонід Горбань.

Фахівець зробив прогноз погоди на кінець зими і початок березня. Він переконаний, що в Україні останні дні лютого будуть досить теплими, а з 27 числа настане різке похолодання.

"Перші десять днів березня в більшості областей нашої країни буде від -7 до -12 градусів", - пояснює синоптик.

За його словами, в останніх числах лютого плюсова температура протримається всього два-три дні. Також синоптик повідомив, що в північних областях України температура повітря впаде до 14 градусів нижче нуля.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зазначимо, Леонід Горбань говорив, що в Україні вже з 5 лютого температура знизиться до -14 градусів, місцями морози будуть доходити до -25 градусів, а 8-10 числа на півночі України очікується до -30 градусів.

При цьому синоптик висловив припущення, що страшні морози в Україні триватимуть аж до 8 березня.

Раніше повідомлялося, що ще один відомий народний синоптик Володимир Деркач стверджує, що початок лютого буде відносно теплою.

"Морози в Україну повернуться у другій декаді лютого, і будуть не занадто сильними. А ось з 20 лютого можливо різке похолодання", - резюмував він.

Нагадаємо, прогноз на лютий стривожив українців, останнім надіям кінець. Легке потепління протримається недовго.

Як повідомляв Знай. ua,есна замість диких морозів: прогноз погоди зовсім заплутав українців. Останній місяць зими підготував чимало несподіванок.

Знай. ua писав, що люті морози скують Україну після нетривалого потепління. Відлига протримається недовго.