Українцям розповіли прогноз погоди на найближчі дні, і хоча відчутного тепла не варто очікувати, похолодання по всій території відбуватиметься поступово.

Про це повідомляє синоптик Наталя Діденко у Facebook.

У найближчі дні в Україні буде волого і тепло, а перші морози прийдуть лише на вихідних.

"Україна відкрито радіє вже тривалий час владі антициклону. І дощів як таких немає, так, пару крапель, і вологість та тумани забезпечують сільському господарству врожай, і тепла погода газ економить і, в принципі, тішить", - розповіла синоптик.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Якщо Італія не знає, як здихаться циклонів, то Україна відкрито радіє вже тривалий час владі антициклону. І дощів щоб...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 4 november 2018

Діденко прогнозує, що погода потішить українців до кінця тижня, а перші морози прийдуть вже наступними вихідними.

За прогнозом Укргідрометцентру, 6 листопада в країні хмарно з проясненням, опадів не передбачається. На заході вночі +6-8, вдень +12-14, на півночі та в центрі вночі +2-4, вдень +7-9, на сході вночі +1-3, вдень +7-9, на півдні вночі +4-6, вдень до +12.

7 листопада дещо похолоднішає вночі, хмарно з проясненням, без опадів. На заході вночі +4-6, вдень +12-14, на півночі та в центрі вночі 0-2, вдень +7-9, на сході вночі 0-2, вдень +7-9, на півдні вночі +2-4, вдень до +11.

Нагадаємо, у понеділок, 5 листопада, на території України синоптики прогнозують переважно хмарну і прохолодну погоду.

Середньодобова температура повітря продовжує знижуватися, і лише на заході буде відчутно тепліше, сонце прогріє повітря до 18° тепла. Вночі та вранці місцями туман. Вітер змінних напрямків, 3−8 м/с. Про це повідомляє український Гідрометцентр.

Як писав раніше Знай.ua, на початку цього тижня погоду в Україні визначатиме антициклон. Так що варто очікувати достатньо теплу погоду з туманами і без істотних опадів. Такий прогноз озвучила синоптик Наталка Діденко.

Діденко також попередила, що перші морози нагрянуть у наступні вихідні — 10−11 листопада.

Також Знай.ua писав про те, що холоди прийдуть в Україну повільно, але впевнено. Цей процес буде супроводжуватися поступовим зниженням температури повітря.