На початку цього тижня погоду в Україні визначатиме антициклон. Так що варто очікувати достатньо теплу погоду з туманами і без істотних опадів. Такий прогноз озвучила синоптик Наталка Діденко.

Діденко також попередила, що перші морози нагрянуть у наступні вихідні — 10−11 листопада.

Листопад в Києві також стане по-справжньому осіннім і прохолодним. На наступному тижні в столиці буде поступово холоднішати. Дощів синоптики не прогнозують.

У понеділок, 5 листопада у більшості областей буде хмарно, але збережеться суха погода.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами синоптика, вдень повітря прогріється до +10…16 градусів, в західних регіонах можливі +20 градусів. У північних і східних областях буде прохолодніше +8…12. У Києві +11…13 градусів. Таким чином стовпчик термометра коливатиметься в тому ж діапазоні, що й напередодні, середня температура повітря по країні складе від 10 до 13 градусів тепла.

Вночі стовпчики термометрів знизяться до +6…+9 градусів. Вранці на дорогах очікується обмежена видимість через тумани.

У вівторок, 6 листопада все так само без опадів, однак похолодання триватиме. У західних областях вдень варто очікувати від 10 до 13 градусів, у північній, східній та центральній частинах України від 6 до 9 градусів тепла, а на півдні-від 9 до 12 вище нуля.

У середу, 7 листопада дощів не очікується, середня температура повітря складе 8-11 градусів тепла.

Істотних опадів не очікується і 8-9 листопада. У ці дні нічна температура становитиме від -2 до +4, вдень +6+12.

Перше значне зниження температури очікується 10-12 листопада. Вдень температура повітря знизиться до 3-5 градусів тепла.

Нагадаємо, у найближчі дні нашу планету накриє потужна магнітна буря. Пережити її доведеться і українцям. З 3 по 6 листопада метеорологи радять українцям підготуватися до цієї загрози.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці 6 кращих фільмів листопада вилікують вас від осінньої хандри.

Також "Знай.uа" писав, Італію продовжує невідступно атакувати нещадна стихія, жертвами якої стали вже кілька десятків чоловік по всій країні. На італійських островах Сицилії і Сардинії оголосили червоний рівень небезпеки через негоду.