ПриватБанк почав блокувати популярну серед клієнтів послугу - зняття готівки без банківської картки. Причин цього поки не пояснюють.

Про це пишуть користувачі соціальної мережі Twitter.

"ПриватБанк. Зняття готівки по коду – це була ваша найкраща фішка. Зараз вона недоступна для багатьох верифікацій?", – пишуть користувачі соцмережі, додавши відповідне фото.

"Помилка. На жаль, ваш платіж скасовано з метою безпеки. Для можливості використовувати послугу будь-ласка зверніться в онлайн-чат або зателефонуйте за номером 3700", – йдеться у повідомленні, яке виводилося на екран банкомату.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

На знімку видно, що операцію не пропускає сам банк з причин лімітування, хоча раніше клієнтів про це ніхто не попереджав – ні повідомленнями, ні офіційною інформацією на сайті. Досі у ПриватБанку проблеми не коментували.

Раніше кожен клієнт ПриватБанку міг зняти готівку в банкоматах без картки. Для цього достатньо було ввести пін-код і номер телефону, на який зареєстрована картка. Як виявилося, днями установа обмежила кількість верифікацій, тобто ви не зможете зняти кількома "траншами" суму, якщо за один не видає необхідну.

Нагадаємо, технічне устаткування державного ПриватБанку почало частенько підводити клієнтів: скористатися більшістю послуг неможливо через поламані карткоприймачі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", націоналізований ПриватБанк вже не вперше за цей місяць потрапляє у скандали через неякісний сервіс.

Також "Знай.ua" писав, що ПриватБанк повністю "перекроїв" ставки за кредитами: торкнеться кожного. Зокрема, вже з 1 лютого діє система знижок процентних ставок по кредитах підприємцям в рамках програми підтримки малого бізнесу "КУБ" ("Країна успішного бізнесу").