У державній установі "Приватбанк" заявили, що готові знизити ставки по кредитах для бізнесу.

Зокрема, вже з 1 лютого діє система знижок процентних ставок по кредитах підприємцям в рамках програми підтримки малого бізнесу "КУБ" ("Країна успішного бізнесу"). Про це йдеться в повідомленні банку.

Що означають такі зміни для тих підприємців, які планують брати кредити для розвитку.

"Тепер починаючи з 7-го місяця користування кредитом процентна ставка складе 1,6% в місяць від початкової суми кредиту", - повідомили у "Приватбанку".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У свою чергу, ставка по кредиту в перші 6 місяців не змінилася і становить 1,8% на місяць від початкової суми кредиту.

"У 2019 Приватбанк планує направити на програми фінансування українського підприємництва не менше 8 млрд гривень", - переконують в державній установі.

За підсумками 2018 року обсяг кредитування банком малого і середнього бізнесу перевищив 6 млрд грн.

Нагадаємо, ПриватБанк продовжує впроваджувати нові технології і активно розвиватися. Так, у другому кварталі 2019 року фінустанова буде випускати картки китайської платіжної системи UnionPay.

У листопаді 2018 року Національний банк України погодив умови і порядок діяльності UnionPay International в Україні. Ця китайська міжнародна платіжна система є найбільшою в світі по кількості емітованих платіжних карт.

Як повідомляв Знай.uа, ПриватБанк вирішив обчистити українців по повній: скільки доведеться платити.

У сучасному світі платити через касу - абсолютно безглуздо, так як в банку створена розвинена система самообслуговування і віддаленого банкінгу.

Шабан вважає, що клієнти, які хочуть оплачувати рахунки і переводити гроші через касу у відділенні - повинні бути готові за це заплатити.

Також Знай.uа писав, українці зможуть купувати валюту онлайн: коли і як працюватиме сервіс.