Згідно з прогнозами синоптиків, в Україні у вівторок, 5 лютого, збережеться тепла погода, при цьому у більшості областей опадів не передбачається.

Прогнозується, що на сході обійдеться без опадів, температура вночі -6°, вдень підніметься до +5°. Жителям південних регіонів слід очікувати мінливу хмарність. Що стосується температури, то вночі на термометрі буде -1°, вдень його показник різко спрямується вгору до позначки в +14°.

На заході України опадів практично не буде. Нічна температура дещо знизиться до -3°, вдень трохи підніметься до позначки +3°.

В північних областях синоптики спрогнозували сніг, але тільки місцями. Температура вночі злегка піде в мінус до -3°, а вдень термометр завмре на позначці в 0°. У центрі країни опадів не передбачається, температура вночі до -2°, вдень підвищиться до +2°.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Що стосується столиці України, то у вівторок, 5 лютого, можливий невеликий сніг, температура протягом дня утримається біля позначки в 0°, ввечері знизиться до -1°.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в столиці нашої країни оголошено другий, помаранчевий рівень небезпеки, що пов'язано з аномальним туманом, який оповив вулиці Києва. У місті видимість обмежена і становить менше 100 м. Фахівці говорять: "Водіям під час керування автомобілем в тумані слід знизити швидкість руху, при наявності протитуманних фар включити їх разом з ближнім світлом, тримати безпечну дистанцію з іншими автомобілями, при зупинці включити аварійну світлову сигналізацію і уникати різких маневрів на дорозі".

Як повідомляв портал "Знай.uа": Японія потерпає від сильних снігопадів, проте він не є катастрофою для країни, оскільки з його допомогою можна непогано заробити. Зимовий туризм популярний по тій причині, що снігоприбиральна техніка робить дороги ідеально чистими. Величезна кількість туристів поспішає до Японії для того, щоб погрітися в термальних джерелах, зайнятися спортом, помилуватися пейзажами і сніговими статуями.

Також "Знай.uа" писав, що жителі тимчасово окупованого Донецька обурені поганими дорогами, бездіяльністю комунальників і неадекватною місцевою "владою".