Українські військові гідно відповіли на атаку бойовиків в районі селища Золоте на Луганщині, в ході якої загинув боєць ВСУ і четверо були тяжко поранені.

ВСУ дали бофовикам гідну відсіч в рамках операції "Видплата", повідомляє волонтер Юрій Мисягин і публікує відповідне відео.

У повідомленні говориться, що після того, як 25 січня в районі селища Золоте Луганської області російські окупанти з ПТУР підірвали вантажівку одного з батальйонів 54-ї бригади - загинув військовий і четверо були поранені, військові спланували операцію "Видплата".

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

ВСУ дали гідну відсіч бойовикам в рамках операції "Розплата", повідомляє волонтер Юрій Мисягин і публікує відповідне відео.

У повідомленні говориться, що після того, як 25 січня в районі селища Золоте Луганської області російські окупанти з ПТУР підірвали вантажівку одного з батальйонів 54-ї бригади - загинув військовий і четверо були поранені, військові спланували операцію "Розплата".

За словами волонтера, на завершальний етап операції пішло 10-12 хвилин. Робота військових проходила непомітно: противник відчував себе дуже спокійно і вільно, автомобілі КП приїжджали і від'їжджали; стояли не маскуючись під відкритим небом".

"Маскувальні мережі відсутні геть, а сам командний пункт - це взагалі вагончики з профнастилу. Абсолютно ніяк додатково не укріплені. Командний пункт був вивчений вздовж і впоперек. На КП в момент проведення операції перебувало 12-14 осіб", - пояснив він.

Крім того волонтер додав, що прямим попаданням була знищена "зенітка" і виведений з ладу КамАЗ. Повністю знищений також один з автомобілів терористів "МГБ ДНР". Командний пункт виведений з ладу, частково з особовим складом: в укриття через дорогу встигли перебігти тільки 8-9 чоловік.

"Інші залишалися всередині. Воювати проти України вони вже не зможуть, так як від потрапляння двох українських" пташки "(одна у двір, інша - під задню верстата) командний пункт прошитий повністю. Не ми ж починали", - резюмував Мисягин.

Нагадаємо, на окупованих територіях Донбасу проросійські бандформування "ЛДНР" наведені у повну бойову готовність.

Російська Федерація не тільки передає бойовикам відремонтовану військову техніку, але і проводить з ними навчання. Зарарз терористи проходять підготовку поблизу житлових кварталів на окупованих територіях.

Як повідомляв раніше Знай.іа штаб ООС прийняв рішення про повернення полку "Азов" на фронт.

Знай.іа писав про те, що мережі показали знімки селища, яке розташовується поруч із зруйнованим аеропортом Донецька.