У соціальних мережах користувачі тролять чергового "героя ДНР" з Росії, який прагне стати бойовиком та перетворитися на вантаж-200.

Інформацію про найманця, який хоче вступити до путінських терористичних формувань на Донбасі, розсекретив український офіцер ЗСУ Анатолій Штефан, позивний "Штірліц". Про це український військовий написав у своєму Facebook.

"Отже що сьогодні за день такий? Тут черговий доброволець з Росії хоче підписати контракт з "200 бригада". Таких унікальних клієнтів беруть позачергово", - написав він і опублікував скріншот.

Потенційний найманець-бойовик запитував у російський соціальній мережі, як можна "уйти на Донбас".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Повз таку публікацію український сегмент інтернет-аудиторії не зміг пройти спокійно. Користувачі почали вправлятися у дотепних коментарях, дописуючи, що думають про такого найманця.

Нагадаємо, Путін не піде на загострення на Донбасі, поки в Україні йдуть вибори. Але Керченська протока залишається зоною потенційного напруження.

Про це 24 каналу в коментарі розповів голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко.

"Росія стосовно України діятиме інакше, ніж у 2014 році. Це повільне і поступове удушення, якщо не буде домовленостей по Донбасу і щодо режиму проходу Керченської протоки. Росія вже взяла під жорсткий контроль протоку", – говорить Володимир Фесенко.

Крім того,

на окупованих територіях Донбасу проросійські бандформування "ЛДНР" наведені у повну бойову готовність.

Російська Федерація не тільки передає бойовикам відремонтовану військову техніку, але і проводить з ними навчання. Зарарз терористи проходять підготовку поблизу житлових кварталів на окупованих територіях.

Як повідомляв раніше Знай.іа штаб ООС прийняв рішення про повернення полку "Азов" на фронт.

Знай.іа писав про те, що мережі показали знімки селища, яке розташовується поруч із зруйнованим аеропортом Донецька.