У Кабінеті міністрів затвердили великодні виходні. Так, стало відомо, що в 2019 році навесні українці зможуть відчути себе школярами і побути на вихідних.

Відповідну постанову затвердили під час засідання кабінету міністрів у вівторок, 10 січня.

Кабінет Міністрів рекомендує всім роботодавцям дати працівникам п'ять вихідних і перенести робочі дні з вівторка 30 квітня на суботу 11 травня. Таким чином, на українців чекають справжні великодні канікули: відпочивати будемо з суботи 27 квітня по середу 1 травня включно.

Даний графік роботи Кабмін пропонує застосувати для того, щоб раціонально використовувати робочий час, так як святкування Великодня збігається зі святкуванням 1 травня.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім цього, уряд пропонує збільшити кількість вихідних на новорічні свята 2019: перенести робочий день з понеділка 30 грудня на суботу 21 грудня, з вівторка, 31 грудня на суботу 28 грудня.

Таким чином, на Новий рік Українцям пропонують відпочивати 4 дні: з неділі 29 грудня 2019 до середовища 1 січня 2020.

Раніше повідомлялося, що самі тривалі вихідні в 2019 році практично закінчилися. Тепер слід чекати наступних свят і додаткових вихідних. А їх в цьому році буде більше, влада додасть в календар державних свят ще кілька нових.

Відповідно до статті 73 Кзпп, в 2019 році українців чекають 11 додаткових святкових і неробочих днів. І це якщо в рамках декомунізації не скасують 8 березня.

Нагадаємо, 4-денний робочий тиждень: українцям пояснили, як це буде працювати. Експерти розповіли, що допоможе людству знайти щастя.

Як повідомляв Знай. ua, на Великдень українці відпочинуть майже тиждень. Кабінет міністрів України затвердив Великодні вихідні.

Знай. ua писав, що таро-прогноз на тиждень для всіх знаків Зодіаку. Несподіванки можуть трапитись у будь-який день тижня, тому до них краще бути готовими.