У середу, 6 лютого, майже по всій території України через вплив атмосферного фронту очікується дощова погода. Крім того, похолодання повернеться і пройде мокрий сніг.

Про це повідомила відомий народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

"Там, де буде випадати мокрий сніг, ймовірно налипання мокрого снігу. Похолодання буде не сильним. Вдень температура повітря складе 0...+3 градуси, а на півдні - +4...+9 градусів", – написала синоптик.

Діденко зазначила, що мокрий сніг, місцями з дощем, очікується на півночі, а ще місцями у центральних, західних областях та на Харківщині. У той же час на півдні країни без опадів.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа
Показати ще

У Києві 6 лютого випаде мокрий сніг, щоправда у другій половині дня опади припиняться. На дорогах можлива ожеледиця. Вдень стовпчики термометрів покажуть 0...+2 градуси.

У середу, 6 лютого, в Україну прийдуть атмосферний фронт та невелике похолодання. Мокрий сніг, подекуди з дощем,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 5 februari 2019

У свою чергу в Укргідрометцентрі прогнозують, що в середу в Україні вночі температура повітря знизиться до -4 градусів. На півночі і в центрі очікується мокрий сніг. На заході без опадів, денна температура повітря 0-5 градусів вище нуля. На сході країни очікується хмарна погода, температура повітря вдень +1...+4.

У центральному регіоні також хмарно, вдень термометри покажуть 1-4 градусів з позначкою "плюс". На півдні країни традиційно тепліше, денна температура повітря +6...+12. У північних областях температура повітря вдень 0...+3.

Прогноз погоди 6 лютого в містах України

Ужгород – +4...+6

Львів – +1...+3

Івано-Франківськ – 0...+2

Тернопіль – 0...+2

Чернівці – +2...+4

Хмельницький – 0...+2

Луцьк – +2...+4

Рівно – +2...+4

Житомир – +1...+3

Вінниця – 0...+2

Одеса – +4...+6

Миколаїв – +4...+6

Херсон – +3...+5

Сімферополь – +7...+9

Кропивницький – +2...+4

Черкаси – 0...+2

Чернігів – -0...+2

Суми – -1...+1

Полтава – 0...+2

Дніпро – +2...+4

Запоріжжя – +3...+5

Донецьк – +2...+4

Луганськ – +1...+3

Харків – 0...+2

Київ – 0...+2

карта Укргідрометцентру на 6 лютого

Нагадаємо, що український синоптик Леонід Горбань зробив прогноз погоди на кінець зими і початок березня. Він переконаний, що в Україні останні дні лютого будуть досить теплими, а з 27 числа настане різке похолодання.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Великобританії посеред полів виявили дивне природне явище - снігові рулони. Це великі снігові "бублики", які утворюються в результаті сильних поривів вітру та сили тяжіння.

Також портал Знай.uа писав, що лютий в Україні не буде таким суворим, як очікувалося раніше. У мережі оприлюднили новий прогноз, який охоплює погодні умови в Україні протягом двох найближчих тижнів - з 4 по 17 лютого.