Цього тижня в Україні почне знижуватися температура повітря, також очікуються опади у вигляді мокрого снігу. Про це повідомляє український Гідрометцентр.

У середу, 6 лютого, в Україну прийде похолодання. Так, вночі температура повітря знизиться до -4 градусів. На півночі і в центрі очікується мокрий сніг. На заході без опадів, денна температура повітря 0-5 градусів вище нуля. На сході країни очікується хмарна погода, температура повітря вдень +1...+4.

У центральному регіоні також хмарно, вдень термометри покажуть 1-4 градусів з позначкою "плюс". На півдні країни традиційно тепліше, денна температура повітря +6...+12. У північних областях температура повітря вдень 0...+3.

У Києві в середу пройде мокрий сніг. Температура повітря вдень становитиме 0-2 градуси вище нуля.

карта Укргідрометцентру на 6 лютого

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

У четвер, 7 лютого, на сході і півдні країни синоптики прогнозують дощі з мокрим снігом. На заході температура повітря триматиметься на рівні від +1 до +4 градусів. На сході температура повітря вдень від -2 до +3 градусів.

У центральному регіоні без опадів, але хмарно. Вдень термометри покажуть 0-2 градуси з позначкою "плюс". На півдні країни тепліше, ніж скрізь, денна температура повітря +1...+7. У північних областях температура повітря вдень -1...+1.

У Києві в четвер опади не передбачаються. Температура повітря вдень становитиме від -1 до +1 градуса вище нуля.

карта Укргідрометцентру на 7 лютого

У п'ятницю, 8 лютого, на сході і півдні України будуть дощі з мокрим снігом. На заході температура повітря триматиметься на рівні від +2 до +6 градусів. На сході країни температура повітря вдень від -1 до +3 градусів.

У центрі буде хмарно з проясненнями. Вдень термометри покажуть 0-2 градуси з позначкою "плюс". На півдні країни буде найтепліше. Денна температура повітря +1...+7. У північних областях температура повітря вдень -1...+1.

У Києві в п'ятницю буде досить сухо. При цьому температура повітря вдень -1..+1 градуса.

карта Укргідрометцентру на 8 лютого

карта Укргідрометцентру на 9 лютого

Нагадаємо, що український синоптик Леонід Горбань зробив прогноз погоди на кінець зими і початок березня. Він переконаний, що в Україні останні дні лютого будуть досить теплими, а з 27 числа настане різке похолодання.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Великобританії посеред полів виявили дивне природне явище - снігові рулони. Це великі снігові "бублики", які утворюються в результаті сильних поривів вітру та сили тяжіння.

Також портал Знай.uа писав, що лютий в Україні не буде таким суворим, як очікувалося раніше. У мережі оприлюднили новий прогноз, який охоплює погодні умови в Україні протягом двох найближчих тижнів - з 4 по 17 лютого.