Популярний україській интернет-провайдер "ВОЛЯ", який зовсім нещодавно вразив пекельними тарифами на свої послуги, знову підвів клієнтів. Цього разу доступ до мережі, за дивним збігом обставин, не зміг отримати український журналіст.

На своїй сторінці в Facebook Мітя Раєвський залишив гнівний пост, в якому обурюється через неякісну роботу інтернет-провайдера "ВОЛЯ".

Він зазначив, що через відсутність доступу до Інтернету руйнуються його плани і розповів, що дуже скоро змінить провайдера.

ВОЛЯ шоб вы повыздыхали в чумной агонии, ёбаные псы. В общем, я дома ближайшие дни без интернета. И, видимо, буду...

Geplaatst door Мітя Раєвський op Dinsdag 5 februari 2019

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"ВОЛЯ шоб ви повиздихали в чумній агонії, *бані пси. Загалом, я вдома найближчі дні без інтернету. І, мабуть, буду шукати нового провайдера, так що наскільки найближчі дні - питання. Отже, якщо я потрібен комусь вранці або ввечері, то дзвоніть. Або згадуйте таку дідівську практику, як SMS." написав Митя Раєвський

В коментарях багато користувачів розділили гнів чоловіка. Вони відзначили, що теж часто стикаються з подібними проблемами через "ВОЛЮ".

"Воля - це адок. У моєї мами в Запоріжжі ці мудаки. І постійно - то інет вилітає, то ціни підвищують кожен місяць, то ще якесь гівно. Я не знаю, де ти географічно, але якщо там є Corbina telecom - підключай, не пошкодуєш. Все літає, 120 грн. в місяць, не відключали жодного разу за два роки як я тут живу." поділився своїм досвідом в коментарях Юрій Франк

Нагадаємо, що СЕО інтернет-провайдера "Павутина" Олександр Арутюнян виклав у Facebook у закритій групі порівняльну таблицю, в якій з відкритих джерел зібрані пропозиції послуг інтернет-доступу і телебачення від більш ніж 60-ти різних компаній.

В список потрапили як розцінки і швидкісні характеристики великих операторів, таких як "Укртелеком", "Воля", "Київстар", так і цінники на послуги від локальних мереж.

Як повідомляв "Знай.uа", у мережі порівняли розцінки київських провайдерів.

Також "Знай.uа" писав, що хакери винайшли нову систему злому, антивіруси безсилі.