В 2019 році один з найпопулярніших в Україні інтернет-провайдерів "Воля" планує підвищити вартість послуг.

Цю інформацію повідомив комерційний директор компанії Михайло Дмитриченко, передає "Інтерфакс-Україна".

Відомо, що компанія планує підвищити ціни на 10-20%.

"Підвищення планується десь на 10-20%. Для деяких пакетів – більше, для деяких – менше. Це дуже індивідуально і залежить від того, наприклад, як багато в обраному пакеті каналів, залежать від валюти, і таких факторів дуже багато". Михайло Дмитриченко

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, в наступному році в Україні зростуть тарифи на інтернет і кабельне телебачення. Подорожчання в основному торкнеться мінімальних пакетів послуг. Так вважає голова комітету Інау з питань захисту економічної конкуренції, телеком-експерт Олександр Арутюнян.

"Думаю, до середини 2019 року соціальний пакет буде коштувати близько 150 грн. Найпопулярніший пакет – 100 Мбіт/с – наблизиться до 200 грн. А вартість дорогих пропозицій може не змінитися: маркетологи бережуть свою преміальну абонентську базу", - зазначає Арутюнян.

Однак, за словами фахівця, варто також враховувати девальвацію. Якщо, наприклад, після виборів Президента, курс гривні полетить вниз, то ціни, відповідно, ще більше зростуть.

Раніше портал писав, що на трійку лідерів мобільних операторів в Україні подають до суду через підвищення тарифів. Практично всі оператори перейшли на новий тариф - тепер українці платять не за місяць, а за 28 днів.

Як повідомляв портал Знай.uа, низька швидкість інтернету, приховані платежі і невидимий безліміт - ось що популярний мобільний оператор згодовує користувачам.

Також Знай.uа писав про те, що мобільні оператори пообіцял знизити тарифи, але не все так просто.