У четвер, 7 лютого, майже по всій території України буде суха і хмарна погода. Лише вночі у східній частині місцями можливий невеликий сніг. На дорогах, крім півдня, очікується ожеледиця. Про це повідомляє український Гідрометцентр.

Так, вітер північний, 5-10 м/ с. Температура вночі 2-7° морозу, в Карпатах 8-11° морозу; вдень від 2° морозу до 3° тепла, на крайньому заході 4-7° тепла; в Криму вночі близько 0°, вдень 0-5° тепла.

карта Укргідрометцентру на 7 лютого

У свою чергу відомий народний синоптик Наталка Діденка на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала, що в Україну прийде антициклон, який вже вночі буде визначати погодну ситуацію в країні. Крім того, він принесе суху і місцями навіть сонячну погоду.

Так, згідно з прогнозом Діденко, тільки в Харківській та Сумській областях очікується невеликий сніг. Найближчої вночі температура повітря очікується від -1 до -5 градусів, завтра вдень від -1 морозу до +3 тепла, а на півдні України очікується від +3 до +8 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

У Києві 7 лютого синоптик очікує погоду без опадів, з нічним морозом від -2 до -5 градусів, вдень стовпчики термометрів показуватимуть близько нуля.

"Скачки тиску і температури повітря відбивайте профілактикою, здоровим харчуванням, думками про зимові розпродажі, плани на весну і сонце", - радить українцам Наталка Діденко.

Завтра, 7 лютого, над Україною - антициклон. А це означає, що буде сухо і подекуди навіть сонячно. Хіба на Харківщині та...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 6 februari 2019

Народний прогноз погоди в Україні

7 лютого відзначається день пам'яті святителя Григорія Богослова. У минулі часи по цьому дню судили про майбутню зиму. Яким цей день буде зранку до обіду, такою буде і перша половина наступної зими, а погода з обіду до вечора вказує на другу половину зими. Густий туман передвіщав мор худоби, а ясна погода говорила про те, що буде хороший рік.

Нагадаємо, метеорологічні дані свідчать, що лютий в Україні не буде таким суворим, як очікувалося раніше. У мережі оприлюднили новий прогноз, який охоплює погодні умови в Україні з 4 по 17 лютого.

Як повідомляв портал Знай.uа, погодні умови в Києві серйозно погіршили ситуацію на дорогах. У цьому вже переконалися водії автомобілів, які мали нещастя проїздити через центр української столиці.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні знову починається короткочасний період похмурої і сніжної погоди. При цьому в деяких областях українцям все ж таки вдасться уникнути снігового апокаліпсису.