Харківський бабак Тимко Третій визначився з прогнозом на кінець зими - початок весни. Так, за інформацією Тимка, на українців чекає аж цілих п'ять холодних тижнів, після яких прийде справжня весняна погода.

Варто зазначити, що атмосферний фронт, який обсипав україну мокрими снігопадами, вже своє відгуляв.

прибирання снігу
прибирання снігу

Відомо, що в четвер, 7 лютого, під впливом антициклону практично по всій країні встановиться суха погода. Несильний вітер північний до п'ятниці зміниться західним і південно-західним. Область підвищеного тиску поступово зміщуватиметься на схід і до 12 лютого піде з України, але ненадовго. До Дня святого Валентина з Польщі до нас прийде новий антициклон.

Дощі
Дощі

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

У найближчий тиждень в країні погодних потрясінь не очікується. Температура буде потроху знижуватися, розповів начальник відділу метеопрогнозів Гідрометцентру Владислав Білик. Водночас синоптик Наталія Діденко прогнозує, що з 10 лютого можливо невелике потепління.

Варто нагадати, що народні синоптики, схоже, поспішили з морозними прогнозами на лютий і українців це, звичайно, не може не радувати. У мережі оприлюднили новий прогноз, який охоплює погодні умови в Україні протягом двох найближчих тижнів - з 4 по 17 лютого.

Метеорологічні дані свідчать, що лютий в Україні не буде таким суворим, як очікувалося раніше. Температура повітря коливатиметься в межах від +2 до -9, сильних опадів не передбачається. На більшості території України буде хмарно.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в четвер, 7 лютого, в Україну прийде антициклон, який вже вночі визначатиме погодну ситуацію в країні. Крім того, він принесе суху і місцями навіть сонячну погоду. Про це повідомляє відомий народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, за словами Діденка, тільки в Харківській та Сумській областях очікується невеликий сніг. Найближчої ночі температура повітря очікується від -1 до -5 градусів, завтра вдень від -1 морозу до +3 тепла, а на півдні України очікується від +3 до +8 градусів тепла.

Нагадаємо, сьогодні народне свято Григор'єв день 7 лютого: повір'я і прикмети.

Як повідомляв Знай.uа сьогодні в православ'ї День Григорія Богослова 7 лютого: історія та традиції свята.

Знай.uа писав, 7 лютого: яке сьогодні свято.