Протягом найближчих трьох днів синоптики прогнозують суху і сонячну погоду по всій Україні. Температурний режим буде різнитися: від мінус 2-4 морозу, на північному сході країни до +4-6 тепла, на півдні та заході України. Але з понеділка з Європи прийде новий циклон, який принесе потепління і дощі з мокрим снігом. Про це повідомили в українському Гідрометцентрі.

Так, в п'ятницю, 8 лютого, по всій Україні буде сухо і сонячно з мінливою хмарністю. На заході та півдні країни до +4-6 тепла, в центрі і на північному сході від нуля до -1-2 морозу.

У суботу, 9 лютого, погода прогнозується схожою з попереднім днем. Правда на півночі і сході країни похолодає на 1-2 градуси. Опадів не передбачається.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В неділю, 10 лютого, погода буде схожою з попередніми днями. На півдні і заході України стане місцями ще тепліше – до +8. На півночі, в центрі та сході – до -1-4 нижче нуля. Прогнозують суху і сонячну погоду.

А в понеділок, 11 лютого, починаючи з західних областей в Україну увірветься циклон з Європи, який "жене" перед собою фронт теплого повітря. Західні області та частина регіонів центральних областей потраплять під дощову погоду. У центрі, на півночі і південному сході без опадів. Але потеплішає на 3-5 градусів, і там, де напередодні було до 2-4 морозу, в понеділок буде до +2-4 тепла.

У вівторок, 12 лютого, циклон з дощами та мокрим снігом накриє більшу частину України. Без опадів буде лише в деяких регіонах південного сходу. У той же час на заході країни похолодає до 0+2, в центрі і на півночі країни від +1 до +4 тепла, на півдні до +10.

Нагадаємо, народний синоптик Володимир Деркач зазначає, що в першій декаді лютого погода в Україні буде відносно м'якою.

Також портал Знай.uа писав, що, за словами Леоніда Горбаня, в першій половині лютого можливі навіть морози до мінус 25 градусів.

Як повідомляв портал Знай.uа,початок лютого побалує українців м'якою зимовою погодою.