Синоптики розповіли українцям, на яку погоду варто очікувати у вихідні, 9 та 10 лютого.

Про це повідомляє "Укргідрометцентр".

У повідомленні йдеться, що синоптики обіцяють на вихідних теплу погоду і хмарне, з проясненнями, небо. У суботу та неділю в Україні опадів не очікується. У деяких областях стовпчики термометрів піднімуться до +8 градусів.

Популярні новини зараз
Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші
Показати ще

У суботу, 9 лютого, за прогнозами синоптиків, опадів не передбачається. У північних регіонах України температура повітря вдень буде варіюватися від -1 до +1 градуса, а вночі очікується похолодання до -7-9 градусів нижче нуля. На заході України вдень від 2 до 6 градусів тепла.

Вночі термометри покажуть -2-5 градусів морозу. У східних регіонах днем ​​-1-4 градуси, вночі значно холодніше -10-12. На півдні країни, за прогнозами синоптиків, вдень температура повітря складе від 2 до 4 градусів тепла, вночі - 3-5 градусів морозу. У центральній частині України вдень -1 + 1, вночі -6-8 градусів.

У Києві в суботу опадів не очікується. Температура повітря в столиці буде варіюватися від -1 до +1 градуса, а вночі знизиться до -7-9 морозу.

У неділю, 10 січня, в Україні очікується хмарність з проясненнями. Північ України чекає температура від -1 до 1 градуса, вночі похолодає - -5-7 морозу. У західних регіонах вдень стовпчики термометрів піднімуться до 6-8 градусів тепла, а вночі стане прохолодніше -1-3 градусів морозу.

У східних областях, за прогнозами синоптиків, від 0 до 2 градусів тепла, вночі очікується -10-12 морозу. На півдні України вдень термометри покажуть від 4 до 6 градусів, а вночі стовпчики термометрів опустяться до -1-3 градусів морозу. У центрі України синоптики обіцяють вдень -1 + 1 градус, а вночі -6-8 градусів морозу.

У Києві в неділю без опадів. Температура повітря вдень буде -1 + 1 градуса, вночі -5-7 морозу.

Нагадаємо, Наталка Діденко у своєму аккаунті на Facebook повідомила підписникам, якою буде погода в Україні у п'ятницю, 8 лютого.

Як повідомляв раніше Знай.ua, протягом найближчих трьох днів синоптики прогнозують суху і сонячну погоду по всій Україні.

Також Знай.ua писав про те, що прогноз погоди на вихідні, 9 і 10 лютого, публікує Укргідрометцентр.