У Києві боксер накинувся з кулаками на дітей, які потрапили сніжком в лобове скло його автомобіля. Про це стало відомо зі спільноти "Київ Оперативний" в Facebook, там же опубліковано відео інциденту.

На відео видно толькоконец бійки, де чоловік вдарив одного з підлітків і повалив на землю , в той час як його товариші знімали її на телефон. При цьому, самого моменту, де сніжок летить в автомобіль, немає.

"Водій цього #Mitsubishi отримав в лобове скло сніжок. Після цього вийшов і дав тумака школярам. Таке, не було дитинства, напевно" – написали в співтоваристві.

Згодом виявилося, що водій автомобіля - Володимир Сидоренко, український боксер, чемпіон світу з боксу серед професіоналів за версією UBA і чемпіон світу з кікбоксингу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Так, це був я. Я б не сказав, що сніжок (кинули, - ред.). Закрили лобове, як це може бути сніжок? Я думаю, що вони спеціально це на телефон знімали ... думали що я поїду .. . Якби я виїхав на машині, я б потрапив в аварію ", - розповів Сидоренко в коментарі Громадському

При цьому він додав, що першими бійку почали саме підлітки.

"Немає відео того, де він мене вдарив так, що я трохи розгубився. Це лише кінцівка відео, де я піднявся і почав з ним битися", - заявив Сидоренко.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Києві побили учасника Нацвідбору на Євробачення. Інцидент стався прямо в метро.

Музикант і учасник Національного відбору на Євробачення – 2019 KHAYAT став жертвою побиття в Київському метро. Про це стало відомо з повідомлення самого артиста в Instagram, передає Бізнес.Медіа.

В соціальній мережі KHAYAT виклав фото, де його обличчя вкрите саднами. «Хейтеры, я люблю вас», - підписав фотографію артист.

НП сталася в київському метро коли артист після інтерв'ю їхав на акустичний концерт разом зі своїм другом. У вагоні метро до них підійшли кілька хлопців.

"Один з них каже: "Це ти з телека?" Я звик до того, що люди впізнають мене, я завжди простягаю руку, щоб привітатися. А тут замість того, щоб привітатися, людина б'є тебе в обличчя! Вони були схожі на тих, хто нещодавно вийшов з місць позбавлення волі", – розповів артист.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в Харкові батьки побили до смерті трирічну дівчинку.

Також ми писали, що у центрі Києва зарізали чоловіка, фото 18+

У п'ятницю, 1 лютого, в Києві біля будинку за адресою Юрія Іллєнка, 7 виявлено тіло чоловіка. На ньому виявили сліди насильницької смерті

Дивіться: невмотивовано побив підлітка-аутиста