Вночі у Вінниці сталася аварія за участю автомобіля "Фольксваген" і вантажівки, в результаті якої загинули троє громадян Республіки Молдова, про що повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій Вінницької області.

У повідомленні говориться, що аварія сталася вночі, близько 3:32, неподалік від Західного автовокзалу. За попередніми даними, водій автомобіля "Фольксваген" з кількома громадянами Республіки Молдова в салоні, зіткнувся з вантажним автомобілем DAF, який був припаркований на узбіччі. У результаті аварії три людини загинули, ще троє госпіталізовані в лікарню.

Згідно з повідомленням поліції Вінниці, причиною трагедії стало те, що 28-річний водій мікроавтобуса "Фольксваген" не впорався з керуванням.

Також у повідомленні йдеться, що в результаті аварії на місці від отриманих травм померли троє пасажирів мікроавтобуса, серед яких 43-річний чоловік та 26-річна жінка. Особа третього чоловіка наразі встановлюється. В поліції уточнили, що на момент події в мікроавтобусі перебувало 11 пасажирів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У поліції також заявили: "Пасажирів мікроавтобуса, які не постраждали в аварії, поліцейські доставлять до кордону з Республікою Молдова. Інформацію про постраждалих надано консульству Республіки Молдова".

За фактом дтп відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в мережі велику популярність отримав флешмоб, який присвячений жахливому стану українських доріг під назвою: "Гройсман, де дороги". Сам політик пояснив знімки тим, що відновлені дороги знаходяться в нормальному стані, а в жалюгідному – ті, ремонтом яких ніхто не займався.

Як повідомляв портал "Знай.uа": з перших же днів 2019 року мобільні оператори піднесли своїм клієнтам сюрприз: підвищення вартості послуг і припинення підтримки деяких тарифів. Користувачі обурюються діями операторів, але тих, по всій видимості, думка клієнтів мало хвилює.

Також "Знай.uа" писав, що нашій країні вдасться досягти рівень Польщі через 50 років, як мінімум. Що стосується Німеччини, то досягти рівня її розвитку ми зможе лише через століття.