З 7 лютого ПриватБанк ввів можливість для клієнтів здійснювати перекази за кордон без додаткового документального підтвердження в сумі до 150 000 грн на добу. При цьому, валютні перекази можна робити безпосередньо з гривневої картки або рахунку, але відкривати банківський рахунок не обов'язково, йдеться в повідомленні прес-служби держбанку.

ПриватБанк
ПриватБанк

Також для інвестицій в закордонні активи, купівлі нерухомості за кордоном або поповнення зарубіжного банківського рахунку українцям більше не потрібно оформляти індивідуальні електронні ліцензії, відзначили в банку.

"Для таких операцій в межах 50 000 євро в рік діють електронні ліміти операцій", - додали в Приваті.

долар
долар

Згідно з повідомленням, за першу добу дії валютної лібералізації в Приватбанку було оформлено 23 електронних ліміти, з яких 14 - на здійснення інвестицій за кордон і 9 - на розміщення грошей на зарубіжному банківському рахунку.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

ПриватБанк
ПриватБанк

Раніше ми писали, що у банкоматах ПриватБанка з невідомих причин почали блокувати одну з найбільш популярних серед клієнтів послуг – зняття готівки без наявності картки.

Суть була досить проста, досить тільки номери телефону та введення pin-коду. Як виявилося, днями установа обмежила кількість верификаций, тобто ви не зможете зняти кількома траншами" суму, якщо за один не видає необхідне.

На знімку видно, що операцію не пропускає сам банк з причин лімітування, хоча раніше клієнтів про це ніхто не попереджав – ні повідомленнями, ні офіційною інформацією на сайті. Досі в Приватбанку проблеми не коментували.

"Помилка. На жаль, ваш платіж скасовано в цілях безпеки. Для можливості використовувати послугу, будь ласка, зверніться в онлайн-чаті або зателефонуйте за номером 3700", - йдеться в повідомленні, яке виводилося на екран банкомату.

Нагадаємо, ПриватБанк зробив важливу заяву, це стосується всіх власників карт.

Як повідомляв Знай.uа, НБУ відзвітував про "зміцнення гривні", ми покажемо іншу картину.

Знай.uа писав, ПриватБанк оскандалився "липовими" платіжками.