В Інспекції безпеки дорожнього руху Нацполиції розповіли, яка дорога на Київщині найгірша та на неї найбільше скаржаться водії.

Про це пише "Автовод".

Просто жахом для водіїв називають Броварську окружну дорогу. Саме цей шлях лідирує за кількістю скарг від постраждалих. Через величезні ями часто трапляються ДТП та ломаються машини.

Поліція вже склала десяток актів на Броварську дорожню експлуатаційну службу. Комунальники запевняють, що не можуть відремонтувати дорогу через сніг і холод.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Ближче до Києва ситуацію намагаються виправити, залатуючи діри в асфальті. Втім, і це погоди не робить.

У міністерстві інфраструктури запевняють, що грошей на ремонт доріг вистачає, і відповідати за якість повинні дорожні служби. У цьому році на дороги виділять 50 млрд гривень, тоді як у минулому році було 37 млрд грн.

В 2018 році "Укравтодор" уклав угоду про ремонт Броварської окружної з компанією з Азербайджану.

Нагадаємо, на початку 2018 Міністерство інфраструктури здійснило децентралізацію місцевих доріг і створило Державний дорожній фонд. 120 тисяч кілометрів автодоріг перейшли у відання обласних органів влади, а на балансі "Укравтодору" залишилося 50 тисяч кілометрів доріг державного значення.

В той же час в профільному міністерстві відзвітували про ремонт доріг у 2018 році та скільки використано на це коштів. Як виявилося, в Черкаській області за півроку використали 0% виділених грошей.

Нагадаємо, українцям розповіли про нові шахрайські схеми з євробляхами.

Як повідомляв портал Знай.ua, власники євроблях готуються до масштабного бунту проти свавілля влади.

Також Знай.ua писав про те, що водіїв попередили про нові схеми розводу: залишитесь без грошей, а найнеприємніше - обдирають самі поліцейські.

Дивіться: Як розмитнити авто без зайвого клопоту