Російський сервіс подорожей Тату.ру який визначив місяць більше подобається туристам, які люблять відпочивати на самоті.

Як повідомляється на онлайн-сервісі, в 2016 році лідером був лютий по кількості подорожуючих. В наступному році туристи віддали перевагу листопада, а ось в 2018 році все повернулося на свої місця. Найчастіше люди купували квитки в лютому.

До речі, згідно з дослідженням, яке провели аналітики, 92% туристів-одинаків купують квитки в Красноярський край, 84% воліють подорожувати в Узбекистан і 89% відправляються до Якутського краю.

Якщо ви любите подорожувати поодинці, то спеціалізований сервіс для таких подорожей "momondo" рекомендує вам наступні місця: Бордо, Хойян, Гент, Спліт, Баньос і багато інших.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, відомі найбільш популярні місця, де можна відпочити в осінній період. Куди б ви не вирішили відправитися: в улюблене місто чи в чужу країну, жовтнева поїздка стане відмінним переходом від спекотного сезону до холодного.

Як повідомляв "Знай.uа", якщо ви не знаєте англійську мову, то скористайтеся порадами як подорожувати без знання мови. Завантажте на телефон додаток, який дозволяє перекладати аудіозаписи і сканує картинки. Це допоможе вам швидше зорієнтуватися і рухатися далі.

Також "Знай.uа" писав, що можна поїхати в Європу за 20 гривень. Ecolines періодично влаштовує шокуючий розпродаж. Квитки на тури за найнижчими цінами, мінімальна вартість 35 гривень. Слід враховувати, що це подорожі автобусом. Тим не менш вони досить комфортні.