За минулу добу, 9 лютого, окупанти десять разів порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі. Про це в неділю, 10 лютого, повідомляє прес-центр ООС на своїй сторінці в Facebook.

Варто відзначити, що половина всіх обстрілів була здійснена із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Як розповіли в штабі ООС: "В результаті злочинних обстрілів троє військовослужбовців збройних сил отримали поранення".

Як стало відомо, тільки вдень 9 лютого в зоні проведення операції Об'єднаних сил сепаратисти сім разів обстріляли позиції українських військ.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що вся мережа сміється над одним з пропагандистських ресурсів невизнаної республіки на Донбасі, у якого спостерігаються серйозні проблеми зі знанням російської мови. Все почалося з цього повідомлення: "В донецькому ботсаду дозріли папайї, всі охочі запрошені на дигустацію". Користувачі просто не могли пройти повз такої цікавої новини і засипали її коментарями, причому всі вони навряд чи припали до душі безграмотним авторам.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в одному з сіл Броварського району чоловік пішов на рекорд – за добу зробив відразу кілька злочинів. Зокрема, він вкрав велосипед, забрав з магазинної полиці пляшку горілки та погрожував фізичною розправою продавцю при цьому, а під час того, як його затримували правоохоронці, ледь не позбавив життя свого знайомого. На даний момент поліцейські встановлюють, що ж послужило причиною такої агресивної поведінки чоловіка. Стосовно нього порушено кримінальну справу відразу за кількома статтями, включаючи такі тяжкі, як умисне вбивство та розбій. Тепер неспокійному громадянину світить не один рік за ґратами.

Також "Знай.uа" писав, що один з лідерів путінських окупантів розповів, що українським військовим вдалося ліквідувати високопоставленого російського військового. Точні дані невідомі, однак, як повідомив бойовик, все сталося через недосвідченість і наївність росіянина.