Працівники департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції виявили співробітника управління протидії наркозлочинності поліції Львівської області на вимаганні хабарів з наркодилерів, а також задокументували факт збуту наркотиків. Про це стало відомо у суботу, 9 лютого, з повідомлення Патріотів України з посиланням на слова заступника голови Нацполіції України В'ячеслава Аброськіна в Facebook.

У повідомленні йдеться: "У Львові працює група центрального апарату Нацполіції на чолі з керівництвом департаменту протидії наркозлочинності. Вони проводять повну перевірку організації діяльності львівського підрозділу. Цей ганебний випадок в рядах поліції неприпустимий, тому на час перевірки від посади за наказом голови Національної поліції відсторонений керівник управління протидії наркозлочинності у Львівській області, згодом буде прийнято рішення про подальше проходження служби в підрозділах поліції. Такі ж відповідні висновки чекають всіх співробітників підрозділу ".

Аброськін додав, що спільно з керівником департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції Андрієм Кіхтенко вирішив провести переатестацію всіх співробітників львівського підрозділу. При цьому прийнято рішення залучити міжнародних партнерів, які допомагають українським поліцейським у розвитку відомства.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що активісти обстріляли з салютних установок спецкомплекс, в якому проживає міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Як стало відомо, учасники акції написали на паркані "БЮТ замовив Гандзюк", а також скандували "Свободу політв'язням", "Хто замовив Катю Гандзюк?" і запалили фаєри.

Як повідомляв портал "Знай.uа": українцям представили найгіршу дорогу на Київщині. Згідно з дослідженнями, чемпіоном за кількістю скарг автомобілістів стала Броварська окружна дорога, ями на якій вражають уяву.

Також "Знай.uа" писав, що під час проведення акції "Хто замовив Катю Гандзюк?" поліція затримала кілька десятків активістів. Як пізніше пояснили правоохоронці, це було зроблено для попередження провокацій.