Сильні опади зовсім скоро Україну накриють. Хоча люди можуть порадіти парі безхмарних днів. Про це повідомила народний синоптик Наталка Діденко на офіційній сторінці в Facebook.

"На вихідних погода в Україні буде без особливих змін. Вночі - мороз, 2-7, місцями -7-12 градусів, вдень або близько нуля, або 0 +3 градуси. Якщо ви на півдні чи заході - тепліше, вночі 0-4 морозу, вдень 3 +7 градусів", - повідомила метеоролог.

У Києві в суботу-неділю вночі -5-7 градусів, в околицях до -9 градусів, вдень близько нуля, в неділю до +2 градусів. На дорогах слизько.

"В найближчому синоптическом майбутньому складним виявиться вівторок, 12 лютого - набіжать сильні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, вітер посилиться до штормових значень", - зазначила Діденко.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Раніше повідомлялося, що на вихідних погода не принесе якихось несподіванок. А ось на початку наступного тижня слід готуватися до сюрпризів. В Україні знову похолодає і передбачаються нові снігопади.

Народний синоптик Леонід Горбань дав прогноз погоди на березень 2019. Раніше він повідомляв, що лютий в Україні буде досить морозним, особливо в середині місяця.

Горбалі запевняє, що не відступлять морози у березні. Весна ж в 2019 році в Україні буде пізньою.

"Приблизно з 3 по 7 березня температура буде досягати мінус 13-14 градусів за північним областям. По Києву буде мінус 10-12. По півдню України йдуть окремі розрахунки, і там буде тепліше", - говорить він.

Нагадаємо, температурні гойдалки розхитають нерви українців. У найближчому синоптическом майбутньому складним виявиться вівторок, 12 лютого.

Як повідомляв Знай. ua, синоптик шокував новим прогнозом. Березень 2019 року не побалує українців теплом.

Знай. ua писав, що синоптики розповіли, коли українці побачать сонце. Стихія познущається над українцями.