Поліцейські встановлять і притягнуть до відповідальності особу, яка вигукувала образи при затриманні молодих людей біля райвідділу в Києві.

Таку заяву зробив начальник поліції Києва Андрій Крищенко під час брифінгу щодо вчорашніх подій у Подільському управлінні поліції, передає кореспондент УНН.

"Стосовно образливого вислову, який допустив наш працівник: я особисто, як керівник поліції Києва хочу вибачитися перед суспільством за дії цього працівника. Я особисто в силу свого переконання і розуміння ситуації в Україні вважаю це неприпустимим. Безумовно, цей працівник буде покараний". Андрій Крищенко

Голова Нацполіції підкреслив, що крім зазначеного образливого висловлювання правоохоронцями вживалася нецензурна лексика.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ми встановимо цю особу, коли вивчимо відео кадр за кадром, і вона буде притягнута до відповідальності, як і керівники, можливо і я буду залучений, тому що такого не повинно бути". відзначив він

Раніше деякі ЗМІ повідомляли, що під час затримання активістів правоохоронці вигукували "Лежати, Бандера".

Нагадаємо, працівники департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції викрили співробітника управління протидії наркозлочинності поліції Львівської області на вимаганні хабарів з наркодилерів, а також задокументували факт збуту наркотиків. Про це стало відомо у суботу, 9 лютого, з повідомлення Патріотів України з посиланням на слова заступника голови Нацполиции України В'ячеслава Аброськіна в Facebook.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українцям представили найгіршу дорогу на Київщині. Згідно з дослідженнями, чемпіоном за кількістю скарг автомобілістів стала Броварська окружна дорога, ями на якій вражають уяву.

Також "Знай.uа" писав, що під час проведення акції "Хто замовив Катю Гандзюк?" поліція затримала кілька десятків активістів. Як пізніше пояснили правоохоронці, це було зроблено для попередження провокацій.