П'ять розшукуваних злочинців затримали прикордонники у пунктах пропуску та на КПВВ. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

На КПВВ Новотроїцьке прикордонники Донецького загону затримали громадянина України, якого розшукували правоохоронці України за ст. 185 КК України "Крадіжка" та ст. 255 КК України "Створення злочинної організації". Затриману особу, яка йшла на вхід з ВОТУ, передано співробітникам Нацполіції.

Ще чотирьох злочинців, яких розшукували співробітники Національної поліції, військовослужбовці Державної прикордонної служби затримали у пунктах пропуску на державному кордоні.

Зокрема, у залізничному пункті пропуску "Чоп" прикордонний наряд затримав 20-річного закарпатця, який перебував у розшуку за скоєння кримінального злочину. Молодий чоловік прямував на в'їзд в Україну поїздом "Будапешт-Чоп-Мукачево". Щоб уникнути затримання, він намагався видати себе за іноземця і пред'явив на контролі закордонний паспорт громадянина Угорщини. При спрацьовуванні бази даних, у відповідності з якою чоловіка за хуліганство розшукують компетентні органи, його затримали та повідомили про це Нацполіції.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

А в пункті пропуску "Нові Яриловичі" прикордонники Чернігівського загону затримали чоловіка, якого розшукували за ст. 122 КК України "Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження" та ст. 126 КК України "Побої та мордування".

Прикордонники Луцького загону в пункті пропуску "Ягодин-авто" виконали доручення ГУНП України в Полтавській області затримали злочинця, який повинен понести покарання за ст. 185 КК (Крадіжка) та за ст. 292 КК (Пошкодження об'єктів нафтових магістралей).

Також на Буковині в пункті пропуску "Мамалига" прикордонники Чернівецького загону затримали злочинця, якого розшукували за ст. 186 КК України "Грабіж".

Нагадаємо, жителі Донецька молять про скасування "комендатскої години", незадоволених хапають прямо на вулиці і везуть на підвал.

Як повідомляв Знай.uа, українські моряки потрапили в лапи ФСБ: шиють справу.

Знай.ua писав, півтора десятка українців заарештували за кордоном.