Лідер студії "Квартал 95" та кандидат у Президенти України Володимир Зеленський разом зі своєю командою гумористів виступив перед ужгородцями.

Про візит до Ужгорода шоумен повідомив у своєму мікроблозі в Instagram.

Зранку після вечірнього концерту Володимир Зеленський подякував ужгородцям та закарпатцям за гостинний прийом.

"Ужгород. Добрий ранок! Вчора круто приймали. Дякуємо", – написав відомий шоумен на своїх сторінках в соцмережах.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Напад на Зеленського: за шоумена раптово заступився його конкурент

У Львові намагалися зірвати благодійний концерт Володимира Зеленського. Після дикого інциденту мер Львова Андрій Садовий прокоментував ситуацію. Чиновник розкритикував провокаційні білборди в бік його конкурента на виборах президента-2019 року Володимира Зеленського.

"Я можу не погоджуватися з тими чи іншими позиціями Володимира Зеленського. Можу не хотіти бачити його на посаді президента. Зрештою, він – мій опонент на виборах. Але я категорично проти того, щоб кандидату в президенти в моєму рідному місті хтось казав "ти не маєш права балотуватися, тому що ти – клоун", - сказа Садовий.

Нагадаємо, у Львові перед концертом Кварталу 95 невідомі в камуфляжі вступили в суперечку з Володимиром Зеленським. Чоловіки назвали себе ветеранами АТО і членами різних патріотичних організацій.

Як повідомляв раніше Знай.ua, українцям розповіли, як змінится життя в разі перемоги на виборах Володимира Зеленського. За словами експертів, якщо він справді стане президентом, йому можуть суттєво зменшити повноваження. Україна в той час може стати виключно парламентською державою, а не парламентсько-президенською.

Також Знай.ua писав, що українцям показали досьє на кожного кандидата в президенти України та розповіли про їхні заслуги та обіцянки.

Дивіться: Зеленський з Кварталом 95 влаштували тур українськими містами