За появу у Львові білбордів, що дискредитують кандидата в президенти України, шоумена Володимира Зеленського, буде покараний рекламодавець.

Таку заяву в п'ятницю, 8 лютого, зробив на своїй сторінці в Facebook мер Львова, кандидат у президенти Андрій Садовий.

[quote author=Андрій Садовий"]"Розміщення фейкових чорнушних білбордів – річ неприпустима. У Львові таке вперше за багато років (відповідальність несе рекламодавець, і він буде покараний). Такою буде моя реакція і в тому випадку, якщо подібні речі будуть застосовані проти [президента України Петра] Порошенко,

Садовий наголосив, що незважаючи на те, що Зеленський – його опонент на виборах, з методами авторів білбордів він не згоден.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я можу не погоджуватися з тими чи іншими позиціями Володимира Зеленського. Можу також не хотіти бачити його на посаді президента. Зрештою, він – мій опонент на виборах. Але я категорично проти того, щоб кандидату в президенти в моєму рідному місті хто-небудь говорив "ти не маєш права балотуватися, тому що ти – клоун".

Я можу не погоджуватись з тими чи іншими позиціями Володимира Зеленського. Можу також не хотіти бачити його на посаді...

Geplaatst door Андрій Садовий op Vrijdag 8 februari 2019

Нагадаємо, відомий актор і керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський активно планує свою передвиборчу кампанію. Однак, якщо він дійсно стане президентом, йому можуть істотно зменшити повноваження. Україна в той час може стати виключно парламентською державою, а не парламентсько-президенською.

Про це заяви колишній однопартієць і діловий партнер українського олігарха Ігоря Коломойського, мер Дніпра Борис Філатов в інтерв'ю виданню Ліга.net.

"Президентство Зеленського може закінчитися переходом до парламентської республіки. Президента перетворять у молдавського Додона без повноважень", - зазначив він.

Також "Знай.uа" писав про те, що Зеленський довів українців до сліз, емоційно нагадавши про Поплавську та Скрябіна: як живі.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Зеленський сплутав Путіну всі карти в Україні: навіть Царьов прозрів.