Працівники Національнії та патрульної поліції запустили флешмоб "Я - бандерівець" з метою вибачитися за дії одного з правоохоронців, який під час зіткнення і затримання учасників радикальної організації С14 біля Подільського райвідділу поліції Києва крикнув "Лягай, Бандера!".

Зокрема, відповідні повідомлення на своїх сторінках в Facebook розмістили глава Нацполіціі Сергій Князєв, заступник голови Нацполіціі Олександр Фацевіч, глава Департаменту патрульної поліції Євген Жуков, перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький та інші.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також до флешмобу приєднався радник глави МВС Зорян Шкіряк.

У суботу, 9 лютого, на Подолі у Києві поліція затримала учасників акції "Хто замовив Катю Гандзюк?" без жодних пояснень. Державне бюро розслідувань вже відкрило кримінальне провадження за фактом імовірних неправомірних дій поліції під час затримання учасників акції на Контрактовій площі.

У мережі з'явилося нове відео побиття активістів поліцейськими біля стін Подільського районного управління поліції в Києві. Правоохоронці, які били активістів зачасту використовували ту ж саму лексику, що у за часів сумнозвісного "Беркуту".

Нагадаємо, що охоронці Порошенка забрали телефон у активіста, який хотів підняти плакат із написом "Хто замовив Катю Гандзюк?" та порвали його.

Як повідомляв "Знай.ua", в поліції прокоментували затримання активістів під час акції "Хто замовив Катю Гандзюк", яка пройшла сьогодні, 9 лютого, в Києві.

Також "Знай.ua" писав, що двійник Юлії Тимошенко йде в президенти: ЦВК здивувала списком.