У суботу, 9 лютого, у Києві відбуся форум "Відкритий діалог", на якому Петро Порошенко презентував свою передвиборчу програму. Охоронці заходу забрали телефон у активіста, який хотів підняти плакат із написом "Хто замовив Катю Гандзюк?" та порвали його.

Про це йдеться на сторінці спільноти "Хто замовив Катю Гандзюк?" у соцмережі Facebook.

"Двоє охоронців Порошенка тримали його (активіста, - ред.) за плечі та не давали встати з місця і підняти плакат. Вимогу показати свої документи проігнорували, а коли активіст спробував сфотографувати провокаторів, забрали телефон. Плакат, який тримав Микола, порвали", - йдеться в дописі.

На сторінці також зазначили, що активісту, якого звати Микола Виговський, не дали задати президенту запитання: коли двоє замовників вбивства Катерини - Андрій Гордєєв та Євген Рищук - будуть зняті з їх посад?

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Такою є свобода слова в Україні. Перед виборами, коли кандидати найбільше хвилюються за свої рейтинги та репутацію", - додали активісти.

Варто також зазначити, що поліція затримала активістів у суботу, 9 лютого, на Подолі. Євген Карась, лідер радикальної організації С14, стверджує, що правоохоронці отримали наказ для затримання "з самого верху". При цьому силовики відмовилися пояснити причину затримання і показати протокол. Обшуки проходять без понятих, підстави не пояснюються. На питання, куди відвозять затриманих, один з правоохоронців відповів, що в Подільське районне відділення.

Затримання пов'язують з тим, що активісти стояли з плакатами щодо вбивста Гандзюк.

Нагадаємо, що Луценко знає, хто замовив Катю Гандзюк: залишилося небагато.

Як повідомляв "Знай.ua", Гіркін роззявив пащу на своїх покровителів.

Також "Знай.ua" писав, що двійник Юлії Тимошенко йде в президенти: ЦВК здивувала списком.