Жителі Луганська відзначають, що рівень їхнього життя стає гіршим.

5 років пройшло з моменту окупації Луганська гібридною армією з РФ. Жителі міста розповідають про те, що люди, особливо молоді, виїжджають і не повертаються назад. Вони їдуть жити в Україну.

Багато жителів Луганська, які раніше підтримували Леоніда Пасічника – ватажка терористів – зараз ним розчаровані.

Люди, які лишилися жити на окупованій території говорять про те, що вони думали, що щось зміниться, а зараз стало тільки гірше – ціни захмарні, дороги у жахливому стані й процвітає безробіття.

Нещодавно президент України Петро Порошенко затвердив список тимчасово окупованих пунктів і районів Луганської та Донецької областей. У цьому списку мова йде також про повністю або частково захоплені території.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що бойовик "ЛДНР" здався СБУ. Родичі бойовика "ЛДНР" зв'язалися з оперативниками поліції Луганщини та повідомили про його намір здатись. Під час спілкування з поліцейськими вони повідомили, що їх родич хоче повернутися на підконтрольну Україні територію за програмою СБУ "На тебе чекають вдома". "Поліцейські спільно зі співробітниками СБУ допомогли чоловікові перетнути сіру зону і зустріли 40-річного уродженця Донецької області неподалік лінії розмежування.

Як повідомляв "Знай.ua", жителі Донбасу розповіли, як живеться при "Л/ДНР". На сьогоднішній день українці, які проживають на тимчасово окупованих територіях Донбасу, дуже розчаровані "визволителями", на яких колись вони так чекали. Так, в соціальних мережах користувачі пишуть, що бойовики, замість того, щоб побудувати своє, можуть тільки відбирати вже створене.

Також "Знай.ua" писав, що 6 лютого українські бійці знищили російськиу військову вантажівку "Урал" і двох бойовиків. Про це повідомив прес-центр ООС. "За даними розвідки, 6 лютого двоє окупантів знищені і один отримав поранення. Також знищена вантажівка російських окупаційних військ марки" Урал. "- повідомляє прес-центр. Як наголошується, що підрозділи придушували ворожу атаку, застосовуючи чергові вогневі засоби.