Майже добу рятувальники розшукували у Карпатах трьох туристів. Знайшли заблуд тільки наступного дня. Медичної допомоги вони не потребували.

Рятувальники знайшли трьох туристів, які заблукали в Карпатах на горі Тростян. Про це інформує прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Під час спуску з гори Тростян заблукали троє лижників: 2 жінки 1974 року народження та чоловік 1963 року народження, жителі Одеси.

"Для пошукових робіт було залучено рятувальники Славської пошуково-рятувальної групи пошуково-рятувальної частини загону технічної служби", - йдеться у повідомленні рятувальників.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Медичної допомоги після порятунку заблукалі труисти не потребували.

Пошуки зниклих туристів тривали добу

Нещодавно надзвичайники розшукували туристів із Німеччини в Карпатах. 47-річний Мірко Барч спустився з Драгобрату і пішов у невідомому напрямку. Як з'ясували згодом, він був упевнений, що за будь-яким поворотом в українських Карпатах є хата або село. Шукали туриста півсотні рятувальників, волонтерів і лісників.

Нагадаємо, майже через шість десятиліть фахівцям вдалося наблизитися до розгадки найбільшої таємниці історії: трагедії альпіністської групи Ігоря Дятлова на Північному Уралі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на трасу "Мукачево - Рогатин" в с.Ділове (поблизу туристичного знака "Центр Європи") зійшла снігова лавина.

Також Знай.ua писав, про нову трагедію в Карпатах: рятувальники розгорнули пошукову операцію, зникли туристи. За даними рятувальників, туристи збились зі шляху, спускаючись з гори Тростян. Цього разу заблукали троє туристів-лижників з Одеси. Про це повідомили представники Державної служби з надзвичайних ситуацій.