У Карпатах знову розгорнулась пошукова операція. Цього разу заблукали троє туристів-лижників з Одеси.

Про це повідомили представники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

За даними рятувальників, туристи збились зі шляху, спускаючись з гори Тростян.

лижники в Карпатах

"9 лютого о 18:55 рятувальникам надійшло повідомлення, що, спускаючись з гори Тростян, заблукали троє туристів-лижників: 2 жінки 1974 року і чоловік 1963 року, мешканці р. Одеса", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

За оновленою інформацією, о 19:30 заблукалих туристів знайшли. Вони почуваються нормально, допомоги медиків не потребують.

гори

Смертельна лавина живцем поховала більше десятка людей

Зимова негода в горах продовжує жахати альпіністів та мешканці прилеглих до гір селищ. У Кашмірі при сходженні лавини загинуло 12 осіб, ще одна людина вважається зниклою безвісти.

лавина

Повідомляється, що групи рятувальників виявили сім тіл з поліцейського поста, який опинився накритий сніговою лавиною в районі тунелю Джавахар на шосе Джамму-Срінагар. Серед загиблих виявилося 5 поліцейських і 2 порушника, які намагалися сховатися на посаді від лавини.

Нагадаємо, майже через шість десятиліть фахівцям вдалося наблизитися до розгадки найбільшої таємниці історії: трагедії альпіністської групи Ігоря Дятлова на Північному Уралі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на трасу "Мукачево - Рогатин" в с.Ділове (поблизу туристичного знака "Центр Європи") зійшла снігова лавина.

Також Знай.ua писав, що трагічна подія у Карпатах шокувала навіть рятувальників, вони б'ють на сполох: є жертви.

Дивіться: Небезпека в горах. Туриста з Києва шукали кілька днів