За українськими водіями на дорогах слідкуватимуть нові радари TruCam. Кількість нових спостережних девайсів постійно зростає.

Про це повідомив у Facebook перший заступник керівника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошпицикий.

"З понеділка 11.02.2019 р матимемо 50 приладів вимірювання швидкості на дорогах країни. Нові місця вимірювання відображені на карті червоним, а ті, що вже були - синім", - написав він.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також чиновник зазначив, що незважаючи на відкритість, вже було зафіксовано вже більше 43 000 випадків перевищення швидкості.

Нагадаємо, разом з розталим снігом, з карти України зникла траса Кропивницький-Миколаїв, яка викликає сором у чиновників та лють у водіїв.

Дорога національного значення стала неприжатною для руху. Відлига змила залишки асфальту, зробивши ями, між якими переламуються навпіл рами вантажівок, а водії все частіше розвертаються і їдуть назад.

Один із водіїв зняв на відео стан траси. Він виїхав з Миколаєва вранці, а на Кіровоградщині позашляховик був тільки після обіду - півтори сотні кілометрів долав шість годин.

Минулого року держава виділила на ремонт 300 тисяч гривень, але витратити їх місцеві дорожники не встигли, гроші забрали назад.

Крім того, в Україні запрацюють нові правила евакуації автівок. Чий залізний кінь потрапить на штрафстоянку та що потрібно буде зробити власникам, щоб повернути свій автомобіль?

Як повідомляв раніше Знай.ua, українцям показали зарплати працівників Кабінету Міністрів за грудень 2018 року. І українським пенсіонерам такі суми не снилися навіть за кілька років.

Також Знай.ua писав про те, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на засіданні уряду закликав українців займатися любов'ю, а "про документи подбає Мін'юст".