Під Києвом, у місті Вишневе, водій маршрутки силою викинув хлопця-пільговика з транспорту з лайкою. Що примітно, що пасажири тієї маршрутки сиділи і мовчали, тільки знімали на відео і стривожено перешіптувалися, мовляв "не має права". Свій вчинок, який язик не повертається назвати людським, водила мотивував тим, що у нього вже є двоє пільговиків. Відео з'явилося на Telegram-каналі ХК.

На кадрах видно, як хлопець намагається проїхати в маршрутці по пільгах і пред'являє водієві посвідчення. Маршрутник, провінційний хамуватий мужик, не надто обтяжений інтелектом, відмовляється брати хлопця "на борт" , кричить на нього мало не матом, а потім зі словами "пішов вон, я не зобов'язаний перед тобою звітувати" (перекладено з водійського на людський – ред.), виштовхує хлопця стусанами. Потім з криком "ти подивися на нього, а?" – вилітає за ним з явним наміром побити.

Пасажири сидять тихо. Їхня хата з краю – за постраждалого хлопця ніхто не заступився.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Це п**дець товариші.... Водила викинув пацана пільговика з маршрутки, тому що у нього вже є двоє". А стадо сидить і мовчить. Та це просто дно... Цегла і в лобовуху і нехай длубається дегенерат е****й!!!", - йдеться в супровідному тексті до відео на каналі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві загадково зникла молода дівчина: поліція просить про допомогу.

Раніше ми писали, що в Запоріжжі безвісти зникла школярка - 14-річна Лілія Нікіфірова, яка навчається в школі №75 у Запоріжжі. Дівчинка пішла з дому гуляти 7 лютого близько 15.10. Зараз про її місцезнаходження нічого невідомо.

Прикмети: зріст близько 1.5 м, короткі темно-русяве волосся, блакитні очі. Про це повідомляє портал "Газета".

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа" з'явилися нові подробиці шокуючого скандалу в Києві між знахабнілим маршрутчика, який змусив жінку, чий син загинув на Донбасі, оплатити проїзд.

"Знай.uа" писав про те, що в Запорізької області пропала дитина. Дестилетний хлопчик відправився погуляти і не повернувся додому, повідомили у відділі комунікації Нацполиции області.

Крім того, як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа",на Березняках у Києві чоловік зумів врятувати дівчинку разом з бабусею, які провалилися під лід. Інцидент стався ввечері в четвер.