У вівторок, 9 лютого, синоптики очікують дощі, мокрий сніг та сильний поривчастий вітер по всій території України.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила відомий синоптик Наталя Діденко.

"Опади невеликими будуть хіба що на Заході, а до Сходу ще всі не дійдуть завтра. Тому головні синоптичні баталії - Північ, Центр, Одеська, Миколаївська, Херсонська області. А також вже ввечері Харківська область", - йдеться в публікації.

Вітер буде південний з переходом на північно-західний, 5-12 метрів в секунду. Місцями можливі навіть штормові пориви до 15-20 метрів в секунду. Температура повітря сягне 0 ... + 3 градуси. Трохи тепліше буде на півдні та південному сході України, +3 ... +8 градусів. У Криму до +9 ... +12 градусів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Наталя Діденко також розповіла, яка погоде буде в Києві. За її словами, жителів столиці у вівторок чекає "противна вогкість та каша під ногами".

"А по-людськи - дощ з переходом у мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, південний вітер з поривами до 12 метрів за секунду, протягом доби температура повітря буде приблизно однаковою, 0+3 градуси", - зазначила синоптик.

Надалі в Україні очікується зниженням температури. Але воно буде незначним. Вже в середині березня синоптики прогнозують, що температура повітря сягне +10 градусів.

Нагадаємо, що народний синоптик Леонід Горбань дав прогноз погоди на березень 2019.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", в Україні очікуються температурні гойдалки – мороз буде різко змінювати тепло і навпаки, а також в кінці тижня очікується різке похолодання до -25 градусів.

Також портал "Знай.ua" писав, що танення льдовиків може викликати екстремальні зміни погодних умов і спровокувати непередбачувані зміни температури по всьому світу, що призведе до кліматичного хаосу на планеті.